Ειδήσεις

Ο νεοεκλεγείς βουλευτής Αριστοτέλης Σπάνιας υπέβαλε την παραίτησή του από Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου


Σε κλίμα πραγματικής συγκίνησης υπέβαλα την παραίτηση μου  από πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου  Καρδίτσας μετά από 12 χρόνια πορείας στο Διοικητικό Συμβούλιο, όπου το υπηρέτησα από όλες τις θέσεις.

Το  ιατρικό σώμα με τίμησε με τη θέση του προέδρου δυο φορές μια το 2018 και άλλη μια το 2022.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συναδέλφους που συμπορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια και καλεστήκαμε να διαχειριστούμε δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις με αποκορύφωμα την πανδημία. Επίσης Ευχαριστώ τα μέλη των Δ.Σ. για την κατά καιρούς στενή μας συνεργασία.

Τέλος υπέβαλα την παραίτηση μου από δημοτικός σύμβουλος και από όλες τις επιτροπές του Δήμου Καρδίτσας,  έτσι ώστε να αφοσιωθώ με όλες μου τις δυνάμεις στα νέα μου καθήκοντα.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ολόψυχα για την εμπιστοσύνη που δείξατε τόσο στη Νέα Δημοκρατία με πρόεδροτον Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και στους ανθρώπους που στελέχωσαν το ψηφοδέλτιο μας. Με την μεγαλειώδη στήριξη σας δώσατε την δυνατότητα στο νομό μας να εκλέξει για πρώτη φορά τον απόλυτο αριθμό βουλευτών.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω πως θα τιμήσω την εμπιστοσύνη σας και θα είμαι πάντα στο πλευρό σας.

Επιδίωξη μου είναι η συνεχής επικοινωνία και ο διάλογος με όλους τους πολίτες,ώστε να αφουγκράζομαι άμεσα τα προβλήματα της καθημερινότητας  πετυχαίνοντας έτσι λύσεις και τομές σε ζητήματα που απασχολούν την περιοχή μας.

Δεσμεύομαι ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη σας με όλες μου τις δυνάμεις.

Στόχος της Κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι η τήρηση του προγράμματός μας, η συνεπής στάση απέναντι στους Έλληνες πολίτες, κτίζοντας έτσι όλοι μαζί μια Ελλάδα ισχυρή που βλέπει το μέλλον της με αισιοδοξία!!!

 

Προηγούμενο άρθρο Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αργιθέας
Επόμενο άρθρο Πυρηνόκαρπα: Εχθροί και ασθένειες – Πώς αντιμετωπίζονται