Ειδήσεις

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Χάρματος Σπύρος Διάκος υποψήφιος με το Φάνη Στάθη


Με χαρά ανακοινώνουμε την εκ νέου υποψηφιότητα του νυν Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Χάρματος Σπυρίδωνα Διάκου του Λάμπρου, με το Συνδυασμό μας «Νέα Πορεία» στο Δήμο Μουζακίου, για την επανεκλογή του στο αξίωμα.

Είναι αστυνομικός, γέννημα, θρέμμα του Χάρματος όπου και προσφέρει  με θέρμη τις υπηρεσίες του για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και για την τοπική ανάπτυξη. Ασχολήθηκε με τα κοινά για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές του 2014 ως υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος, όπως και το 2019 όταν και εξελέγην. Αμέσως έγινε Πρόεδρος της Κοινότητας, ιδιότητα την οποία έχει μέχρι σήμερα.

Του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία στις κάλπες του Οκτωβρίου.

Μαζί συνεχίζουμε τη «Νέα Αυτοδιοικητική Πορεία» για το Αύριο. Ο Σπ. Διάκος και τα άλλα στελέχη του Συνδυασμού, που έχουν ως βασικά γνωρίσματα τους στενούς δεσμούς με τον τόπο, το ήθος, την έντονη δράση σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής ζωής, την ικανότητα στη διαχείριση και αντιμετώπιση προβλημάτων, αποτελούν τη δύναμή μας. Είναι οι πρωταγωνιστές του μέλλοντος στο Νέο Δήμο Μουζακίου. Ο ρόλος τους θα είναι καθοριστικός στη γρήγορη επίτευξη του μεγάλου στόχου μας, με τη συνεργασία όλων των συνδημοτών να φτιάξουμε έναν πρότυπο Δήμο, πυρήνα δημιουργίας, προόδου και ευημερίας.

 

Προηγούμενο άρθρο Ενημερωτική δράση για την κακοποίηση των ηλικιωμένων
Επόμενο άρθρο Μεγάλες επιτυχίες και διακρίσεις για την Α.Κ.Α.Κ. στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών Τεχνικής Κολύμβησης