Ειδήσεις
Tags |

Ο ΣΘΕΒ υποστηρικτής του Startup Europe Week Larissa 2024


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το φετινό Startup Europe Week Larissa 2024, το οποίο συνδιοργάνωσε ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών με το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας,το Πάρκο Καινοτομίας JOIST, τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος,το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Πέμπτη 14 Μαρτίου.

Για 9η συνεχόμενη χρονιά, η εκδήλωση εστίασε στην προβολή εργαλείων και μηχανισμών στήριξης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας καθώς και στο διαμοιρασμό καλών πρακτικών.

Ο ΣΘΕΒ αποτελεί έναν σημαντικό πυλώνα υποστήριξης για τις επιχειρήσεις στη Θεσσαλία, επιδιώκοντας τη δημιουργία θετικών συνθηκών για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας.Για το λόγο αυτό δεν θα μπορούσε να απέχει από οποιαδήποτε προσπάθεια στήριξης των ελληνικών startups και των νέων επιχειρηματιών.

Ειδικότερα μέσα από συγκεκριμένες δράσεις και στρατηγικές συνεργασίες στηρίζει την επιχειρηματικότητα των νέων και θέτει απλόχερα στη διάθεση νεοφυών επιχειρήσεων την πολυετή συσσωρευμένη επιχειρηματική εμπειρία των στελεχών που απαρτίζουν τον ΣΘΕΒ αλλά και των επιχειρήσεων μελών του.

Στην εκδήλωση εκ μέρους του ΣΘΕΒ συμμετείχαν ο κ. Βαγγέλης Γκάγκος, μέλος του Δ.Σ. του ΣΘΕΒ και Πρόεδρος της HELLAS STONES ΑΦΟΙ ΓΚΑΓΚΟΥ Ο.Ε. και η κα Έλενα Καματέρη, Γενική Διευθύντρια του Συνδέσμου.

Και οι δύο υπογράμμισαν τη σημαντική υποστήριξη που παρέχει ο ΣΘΕΒ στους νέους επιχειρηματίες μέσω των υπηρεσιών του, προσφέροντας πληροφορίες για τα κατάλληλα εργαλεία και τα βήματα που μπορούν να ακολουθήσουν, επιδιώκοντας να αποφύγουν πιθανά εμπόδια και δυσκολίες κατά την έναρξη της επιχείρησής τους.

Παράλληλα με την εμπειρία του ο κ. Γκάγκος, όντας ένας νέος άνθρωποςμε φρέσκιες και πρωτοποριακές ιδέες στο ‘’επιχειρείν’’, παρείχε σημαντικές πληροφορίες στους παρευρισκόμενους σχετικά με τα εμπόδια που αντιμετώπισε ο ίδιος στην αρχή της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας καθώς και τους τρόπους που χρησιμοποίησε για να τα ξεπεράσει.

To Startup Europe Week θα συνεχίσει τη δράση του μέσω των εκδηλώσεων του και σε ευρωπαϊκό επίπεδο και ανανεώνει το επίσημο ραντεβού του για το 2025.

Προηγούμενο άρθρο Γιορτή του Μανιταριού στη Λίμνη Πλαστήρα
Επόμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα