Ειδήσεις

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Καρδίτσας έκοψε την πίτα του


Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (10/2), η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικη πίτας του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Καρδίτσας στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του κέντρου ¨ΚΕΝΤΙΑ¨

Η εκδήλωση άρχισε με την ευλογία της βασιλόπιτας από τον εκπρόσωπο της ιεράς Μητρόπολις Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Καρδίτσας κ. Απόστολος Ταξιάρχης, στη συνέχεια έδωσε το λόγο για σύντομο χαιρετισμό στον Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους : ο Δήμαρχος Αργιθέας κ. Ανδρέας Στεργίου, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Καρδίτσας κ. Αριστοτέλης Σπάνιας, κ. Παναγιώτης Σβερώνης, κα Όλγα Μακρή και ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Σοφάδων κ. Παππάς Αθανάσιος.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και όχι μόνο αντάλλαξαν ευχές για τον καινούργιο χρόνο, απόλαυσαν τη ζωντανή μουσική του κέντρου ¨ΚΕΝΤΙΑ¨ και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Τέλος πέντε (5) τυχεροί της βραδιάς που βρήκαν τα αντίστοιχα φλουριά της πρωτοχρονιάτικης πίτας κέρδισαν τα ωραία δώρα.

Προηγούμενο άρθρο Άμεσες λύσεις ζήτησαν οι αγρότες από το κυβερνητικό κλιμάκιο
Επόμενο άρθρο Νέος αντιδήμαρχος στο Δήμο Καρδίτσας ο Βασίλης Μπούτας