Ειδήσεις

Ο Σύλλογος Γυναικών Παλαμά έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα


Ο Σύλλογος Γυναικών Παλαμά εκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στο  καφε jigger σε μια όμορφη εκδήλωση, ανταλλάσοντας ευχές, με την προσδοκία το 2023 να είναι καλύτερο από τα προηγούμενα δύσκολα χρόνια που έζησαν όλοι.

Η πρόεδρος του συλλόγου κ. Βιβή Ξύστρα , μετά το καλωσόρισμα, έκανε μια σύντομη αναδρομή στη χρονιά που πέρασε. Το δύσκολο ξεκίνημα λόγω covid, τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι οποίες είχαν κοινωνικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα και έγιναν με μεγάλο ενθουσιασμό και ανακούφιση, μετά την παύση των τελευταίων ετών και την αναστολή των δράσεων. Ευχήθηκε σε όλους μιά καλύτερη χρονιά με υγεία, ειρήνη, ευτυχία, αισιοδοξία και προκοπή.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν  ο δήμαρχος κ. Γιώργος Σακελλαρίου και η αντιδήμαρχος κ. Ράνια Φούντα, δίνοντας  ευχές για το 2023. Επίσης παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος ΔΟΠΑΠΑΠ κ. Βάιος Μπακαβέλος, ο αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Τσίντζας,η πρόεδρος τοπικής κοινότητας Πρόαστιου κ. Αθανασία Κρικώνη, η δημοτική σύμβουλος κ. Φωτεινή  Καραΐσκου, η πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρυσούλα Κατσαβριά, εκπρ/ποι συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από τη Μαρία Βελεσιώτη στο τραγούδι  και την παρέα της, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.. Μπάμπης Σίσκος  τραγούδι,Βασίλης Κόγιας  πλήκτρα, Λευτέρης Βαγενάς  μπουζούκι και Αντώνης Μπερνάρας  τύμπανα.

Προηγούμενο άρθρο Πρόσληψη 27 ατόμων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου στο Δήμο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Φυσικές Καταστροφές στην εποχή της Κλιματικής Κρίσης : Πρόληψη – Αντιμετώπιση – Εθελοντισμός