Ειδήσεις

Ο Θωμάς Οικονόμου υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Μαυρομματίου με το Φάνη Στάθη


Ανακοινώνουμε με χαρά την υποψηφιότητα του Θωμά Οικονόμου του Δημητρίου με το Συνδυασμό μας «Νέα Πορεία», για τη διεκδίκηση της εκλογής του στο Τοπικό Συμβούλιο Μαυρομματίου.

Είναι Λογιστής Β’ Τάξεως και έχει εργαστεί επί πολλά χρόνια στην οικονομική διαχείριση μεγάλων επιχειρήσεων της χώρας. Έλαβε από το Υπουργείο Παιδείας& Θρησκευμάτων, Πιστοποίηση της Λογιστικής Γνώσης και Φορολογικών Πρακτικών. Είναι κάτοχος Πιστοποίησης ECDLκαι των έξι Ενοτήτων. Συμμετέχει πρώτη φορά σε δημοτικές εκλογές.

Του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία στις κάλπες του Οκτωβρίου!

Προχωράμε μαζί, για μια «Νέα ΑυτοδιοικητικήΠορεία» που θα αλλάξει επίπεδο την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας. Έχουμε ολοκληρωμένο Σχέδιο που ήδη εφαρμόζεται και πολύ ισχυρό ψηφοδέλτιο με έμπειρα στελέχη, νέους ανθρώπους με σημαντικές εξειδικεύσεις, φρέσκες ιδέες και μεγάλη όρεξη για δουλειά, πολλές δυναμικές γυναίκες έτοιμες για άμεση δραστηριοποίηση, από ολόκληρο το φάσμα της κοινωνίας μας. Θέλουμε και αποδείξαμε ότι μπορούμε να φτιάξουμε το Δήμο Μουζακίου πρότυπο δημιουργίας και τοπικής ανάπτυξης.

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα πλαίσια του Βαλκανικού Ποδηλατικού Γύρου Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κοιλάδα των Τεμπών το δίμηνο Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου