Ειδήσεις

Ο Υφυπουργός Νίκος Ταχιάος στην Αργιθέα για τις αποκαταστάσεις από τον Daniel


Ο Υφυπουργός Υποδομών κ. Νίκος Ταχιάος, συνοδευόμενος από εξειδικευμένο κλιμάκιο στελεχών, επισκέφθηκε την Αργιθέα το απόγευμα της Τετάρτης 20 Μαρτίου 2024. Σκοπός της συγκεκριμένης περιοδείας ήταν η οριστικοποίηση των σημείων που πρόκειται να ενταχθούν κεντρικά στις αποκαταστάσεις των καταστροφών από την κακοκαιρία Daniel.

Ο Δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου υποδέχθηκε, μαζί με τους συνεργάτες του, τον Υφυπουργό στο Ανθηρό και ακολούθησε η ενημέρωση για τις προτεινόμενες αποκαταστάσεις, ύστερα από τις καταγραφές που είχαν προηγηθεί όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Ενδεικτικά, στον αρχικό σχεδιασμό έχουν ενσωματωθεί πολλές παρεμβάσεις στις ΔΚ Ανθηρού, Αργιθέας, Μεσοβουνίου, Θερινού, Πετρίλου κ.ά., καθώς και στους κεντρικούς επαρχιακούς δρόμους της Δυτικής και της Ανατολικής Αργιθέας, ύστερα από τη διαρκή συνεργασία μεταξύ Υπουργείου, Περιφέρειας και Δήμου.

Θα ακολουθήσουν τις επόμενες εβδομάδες οι οριστικές ανακοινώσεις από το Υπουργείο Υποδομών.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο μετείχαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Σακκάς, Μπάμπης Πούλιος, Θανάσης Καραγεώργος, Κώστας Γραμμένος, ο Πρόεδρος του ΔΣ Ηλίας Παπαδήμας, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βασίλης Καναβός, Κώστας Μερεντίτης, Νίκος Ποζιός, ο Πρόεδρος της ΔΚ Ανθηρού Κώστας Θεοδωράκης και υπάλληλοι της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αργιθέας.

Προηγούμενο άρθρο Περιβαλλοντικό πρόγραμμα με μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου
Επόμενο άρθρο Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό-δικαίωμα