Ειδήσεις

OΕΕ με Χάρη Θεοχάρη: Στο επίκεντρο φορολογία, MyData και διασύνδεση ταμειακών μηχανών με τα pos


Συνάντηση με τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Περιφερειακού τμήματος Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας είχε ο Υφυπουργός Οικονομικών κος Χάρης Θεοχάρης στα γραφεία του Περιφερειακού στη Λάρισα. Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας του υφυπουργού και αφορούν την φορολογία, τα MyData, την διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με τα pos, τις φορολογικές δηλώσεις, τα πρόστιμα και άλλων θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο των λογιστών και φοροτεχνικών αλλά και των επαγγελματιών που ασχολούνται κυρίως με την τεχνική υποστήριξη των επιχειρήσεων.

Στην συνάντηση με τον Υφυπουργό ήταν παρόντες ο Πρόεδρος του ΔΣ Ηλίας Κοτσιμπογεώργος, ο Αντιπρόεδρος Χρήστος Παύλου, τα μέλη του ΔΣ Χαρίκλεια Βασδέκη-Γκούνη& Νικόλαος Νάτσιος, ο Πρόεδρος της ΕΦΕΕΛ Αστέριος Νάκας, ο Αντιπρόεδρος της ΕΦΕΕΛ Στέλιος Μάνης, και επαγγελματίες του κλάδου της τεχνικής υποστήριξης επιχειρήσεων, ο Άρης Παπακώστας, ο Βασίλης Γαβρογιάννης ο Δημήτριος Παπαδημητρίου κ.α.

 

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα προσαρμοσμένης αναρρίχησης κλειστού χώρου, ειδικό για μαθητές με διαταραχές αυτιστικού φάσματος
Επόμενο άρθρο Τρεις νέες ταινίες στο πρόγραμμα του Δημοτικού Κινηματοθεάτρου Καρδίτσας