Ειδήσεις

Οι αγρότισσες θα είμαστε παρούσες στις κινητοποιήσεις


Στα «χρόνια» προβλήματα που ταλανίζουν το αγροτικό μας εισόδημα, οι αγρότισσες της Ομάδας Ταμασίου δεν μπορούμε να μένουμε αμέτοχες. Δεν μπορούμε να μην αγωνιούμε για την δύσκολη κατάσταση που βρισκόμαστε οι βιοπαλαιστές αγρότες και οι οικογένειές μας.

Οι τελευταίες πλημμύρες  ξεχείλισαν το ποτήρι. Από τον Ιανό και μετά κανένα ουσιώδες αντιπλημμυρικό έργο δεν έγινε στην περιοχή μας. Το μόνο που έκανε η κυβέρνηση ήταν να στείλουν τους εκπροσώπους μας της ΕΟΑΣΚ στα δικαστήρια, και να εφαρμόσουν την ειδοποίηση του 112 για τις καταστροφές που θα μας «βρούνε»! Την Τρίτη 25 Γενάρη εκδικάζεται πάλι ένα νέο αγροτοδικείο στο Δικαστικό Μέγαρο της Καρδίτσας.

Πάλι πρέπει να παλέψουμε για τα αυτονόητα!

Πάλι να αγωνιστούμε για μας και τα παιδιά μας, για μια ζωή με αξιοπρέπεια! Ο μόχθος μας να μπορεί να μας παρέχει τα βασικά, να καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες μας! Υγεία, παιδεία, πολιτισμό!

Καθήκον μας, εμάς των γυναικών της Ομάδας, είναι  να αγωνιστούμε μαζί με τους τους Αγροτικούς Συλλόγους της περιοχής μας και την Ομοσπονδία, για την δικαίωση των  αιτημάτων μας.

Στις 26 Γενάρη ξεκινά η έξοδος των τρακτέρ στις πλατείες των χωριών μας και την Πέμπτη 27 Γενάρη στις 12 το μεσημέρι θα γίνει το αγροτικό συλλαλητήριο στη γέφυρα «σταυρός» μεταξύ Παλαμά-Ιτέας με τη συμμετοχή τρακτέρ. Θα είμαστε παρούσες!

Η μόνη διέξοδος για όλους μας βρίσκεται στη συλλογική δράση και στην αγωνιστική στάση ζωής για να διεκδικήσουμε  όλα όσα μας ανήκουν και μας τα στερούν!

 

 

Προηγούμενο άρθρο Η τοπική μας Εκκλησία εόρτασε τη μνήμη του οσίου πατρός ημών Διονυσίου του εκ Σκλαταίνης
Επόμενο άρθρο Πως έχει η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Θεσσαλίας