Ειδήσεις

Οι Δρυάδες εν Πλώ τιμούν όσους προσέφεραν στο 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας


Οι Δρυάδες εν Πλώ σας προσκαλούν σε μια εκδήλωση που οργανώνουν για να ευχαριστήσουν και να τιμήσουν τους συνανθρώπους μας και συμπολίτες μας, επιχειρηματίες και επαγγελματίες, για την προσφορά τους στο 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη IDFD, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Απριλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας, στις 6.00μ.μ. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για το 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη IDFD (6th International Dance Festival Disability) που θα πραγματοποιηθεί στις 25 – 28 Μαΐου 2023, στην Καρδίτσα, στη Λίμνη Πλαστήρα και στο Μουζάκι, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Το Φεστιβάλ, μοναδικό στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε φέτος στις 03 – 04 – 05 Ιουνίου 2022, στην Καρδίτσα, στη Λίμνη Πλαστήρα και στο Μουζάκι (Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας, Βοτανικός Κήπος Νεοχωρίου και Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, την αιγίδα και οικονομική υποστήριξη της Ε.Σ.Α.μεΑ ,της ΠΕΔ Θεσσαλίας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Π.Ε. Καρδίτσας, του Δήμου Μουζακίου, του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα και του Επιμελητηρίου Καρδίτσας.

Οι Δρυάδες εν Πλώ ευχαριστούν τους χορηγούς του Φεστιβάλ για την οικονομική τους υποστήριξη, την υποστήριξή με υλικά και δώρα και την ηθική τους στήριξη, που ήταν πολύτιμες για τη διοργάνωση αυτής της μοναδικής στην Ελλάδα εκδήλωσης, και με αίσθημα προσφοράς δημιούργησαν μια μεγάλη αγκαλιά για τους χορευτές και τους συνοδούς τους και τους καλούν, καθώς και όλους τους συμπολίτες, να παρευρεθούν και να στηρίξουν την εκδήλωση.

Προηγούμενο άρθρο Πόλος έλξης τα Γαλαγάλεια 2023
Επόμενο άρθρο Το Μαυρομμάτι τίμησε τον Γεώργιο Καραϊσκάκη