Ειδήσεις

Οι επιτυχίες των Μαθητών και Μαθητριών του 1ουΕΠΑΛ Μουζακίου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση


Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων και Διδασκουσών του 1ου ΕΠΑΛ Μουζακίου είναι γεμάτοι υπερηφάνεια, καθώς ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων και συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριές μας που εισήχθησαν στη σχολή της επιλογής τους!

  1. Αθανασίου Παναγιώτης, Αστυφυλάκων
  2. Σάλτας Αναστάσιος, Οικονομικών Επιστημών ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη
  3. Μπούρμπος Απόστολος, Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ΠΑ.ΜΑΚ, Θεσσαλονίκη
  4. Καλαμπαλίκης Κωνσταντίνος ,Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, Αιγάλεω
  5. ΜπράτσιαΦλοριάν, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Λάρισα
  6. Παυλή Άννα, Λογιστικής και Πληροφοριακών Συστημάτων, Θεσσαλονίκη
  7. ΤσίγκαςΑργύριος, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Αιγάλεω
  8. Τίγκα Ευσταθία, Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, Κοζάνη
  9. Μανίκας Κωνσταντίνος, Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας, Αργοστόλι

Οι πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν μια πρόκληση για κάθε μαθητή, απαιτούν διαρκή προσπάθεια, αφοσίωση και σκληρή εργασία. Είναι, επομένως, ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να αναγνωρίσουμε και να επαινέσουμε τις επιτυχίες των μαθητών και μαθητριών μας που κατάφεραν να ξεπεράσουν αυτή τη δοκιμασία με επιτυχία.

Οι μαθητές μας επέδειξαν υψηλό επίπεδο γνώσεων, δεξιοτεχνίας και αναλυτικής σκέψης, και αυτό αποτέλεσε το θεμέλιο για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Η σκληρή τους δουλειά, ο στόχος που είχαν θέσει, η στήριξη και η εμπιστοσύνη των γονέων και κηδεμόνων και η αφοσίωση των εκπαιδευτικών μας έδωσαν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ταυτόχρονα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εκπαιδευτικούς και να επαινέσουμε το εξαιρετικό επίπεδο διδασκαλίας που παρέχεται στο 1οΕΠΑΛ Μουζακίου. Οι εκπαιδευτικοί μας έχουν δείξει αφοσίωση, επαγγελματισμό και αγάπη για την εκπαίδευση, και αυτό αντανακλάται στις επιτυχίες των μαθητών και μαθητριών μας.

Για τους μαθητές και τις μαθήτριές μας που δεν επέλεξαν την οδό των πανελλαδικών εξετάσεων, να υπενθυμίσουμε ότι ο δρόμος προς την επιτυχία μπορεί να περάσει και μέσα απότις σπουδές τους στο Μεταλυκειακό έτος – Τάξη Μαθητείας, το οποίο παρέχει Πτυχίο Επιπέδου 5, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Προσόντων. Εξάλλου, με την αποφοίτησή τους έχουν ήδη αποκτήσει, εκτός από Απολυτήριο ισότιμο του Γενικού Λυκείου, το Πτυχίο Ειδικότητας (επιπέδου 4).

Στους νέους μας αποφοίτους, θέλουμε να ευχηθούμε κάθε επιτυχία και πρόοδο στην πορεία τους. Ας συνεχίσουν να καλλιεργούν τις γνώσεις τους, να αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους και να διευρύνουν τον ορίζοντά τους. Είμαστε βέβαιοι ότι θα κάνουν το σχολείο μας υπερήφανο με τις μελλοντικές τους επιτυχίες.

Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα την πορεία μας, προσφέροντας πάντα την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση προς τους μαθητές μας.

Προηγούμενο άρθρο Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκου για τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ
Επόμενο άρθρο Συγχαρητήριο μήνυμα του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της ΝΔ και Βουλευτή Καρδίτσας Κώστα Τσιάρα στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων