Ειδήσεις

Οι Φίλοι του Νοσοκομείου Καρδίτσας επισκέφθηκαν τον βουλευτή Κώστα Τσιάρα


Συνάντηση με τον Βουλευτή Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνο Τσιάρα στο γραφείο του είχαν το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου οι «Φίλοι του Νοσοκομείου Καρδίτσας» όπου τον ενημέρωσαν για τις προσπάθειές της Ένωσης για την κάλυψη αναγκών του Νοσοκομείου προς εξυπηρέτηση των ασθενών.

Επισημάνθηκε στο κ. Τσιάραότι στην παρούσα χρονική περίοδο υπάρχει ανάγκηαναβάθμισης της καρδιολογικής κλινικής με προμήθεια ειδικού «Ακτινοσκοπικού Μηχανήματος», προκειμένου να πραγματοποιούνται καρδιολογικές εφαρμογές για την αποτελεσματική αντιμετώπιση τακτικών και έκτακτων προβλημάτων των ασθενών. Η αναγκαιότητα προέκυψε, όταν σε πρόσφατη συνάντηση με πρωτοβουλία των Φίλων του Νοσοκομείου με την Διοικήτρια του Νοσοκομείου κ. Μαίρη Κουτσιούμπα και τον Διευθυντή της καρδιολογικής κλινικής κ. Κωνσταντίνο Τσατίρη, τέθηκε από τον τελευταίο το θέμα αυτό με εμπεριστατωμένη εισήγησή του.

Ο κ. Κωνσταντίνος Τσιάρας ευχαρίστησε τους Φίλους του Νοσοκομείου για την ενημέρωση τόνισε ότι θα είναι αμέριστη η βοήθειά του στην κοινή προσπάθεια για την κάλυψη αυτής της ανάγκης,ώστε το Νοσοκομείο να μπορεί να παρέχει σύγχρονες υπηρεσίες στον Καρδιτσιώτικο πληθυσμό.

 

Προηγούμενο άρθρο Ο Σύλλογος των απανταχού Καρδιτσιωτών κόβει την πίτα του
Επόμενο άρθρο Αυγενάκης: Οι αγρότες να προσέλθουν στο διάλογο με εμπιστοσύνη στον πρωθυπουργό