Ειδήσεις

Οι KINGS στους Σοφάδες


Ο Δήμος Σοφάδων δίνει τον καλύτερό του εαυτό στη διοργάνωση του Καρναβαλιού 2024. Οι εκδηλώσεις, οι οποίες ξεκίνησαν την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, συνεχίζονται δυναμικά, ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους!

Την Τσικνοπέμπτη, ώρα 16:30 στην κεντρική πλατεία Σοφάδων, θα λάβουν χώρα τα παραδοσιακά παιχνίδια «Χάσκα» και «Αλευρομουτζουρώματα»!  Επίσης, το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο  Δήμος Σοφάδων, θέλοντας να ευχαριστήσει τα παιδιά που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις, θα τούς προσφέρει δωρεάν εδέσματα.

Ακόμη, το Καρναβάλι του Δήμου Σοφάδων, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Δήμου Μουζακίου και την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 και ώρα 12:00, θα συμμετάσχει στην εκδήλωση «Παρέλαση Καρναβαλιστών», που θα γίνει στην πόλη του Μουζακίου.

Επομένως, όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος, μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο γραφείο καρναβαλιού του Δήμου Σοφάδων (Κιερίου, έναντι Δημαρχείου) και στο τηλέφωνο 2443353253, υπεύθυνη γραφείου κ. Αγάπη Κατσή.

Παράλληλα, η ομάδα συντονισμού του Καρναβαλιού, εργάζεται πυρετωδώς για τη συναυλία, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 στις 21:00 στην κεντρική πλατεία των Σοφάδων με το συγκρότημα KINGS! Το δημοφιλές συγκρότημα χρήζει μεγάλης αποδοχής από το νεανικό κοινό και η παρουσία του αναμένεται να ξεσηκώσει με τους ποπ ρυθμούς του τους παρευρισκόμενους!

 

Προηγούμενο άρθρο 4,6 εκ. ευρώ η ενίσχυση προς τους εργαζόμενους που επλήγησαν στη Θεσσαλία
Επόμενο άρθρο Η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία για το Συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας