Ειδήσεις

Οι μάσκες έπεσαν: Όχι σε όλα για δημιουργία εντυπώσεων από τον ανεξάρτητο περιφερειακό σύμβουλο κ. Κ. Γαϊτανίδη


Παρωχημένες πρακτικές και αψυχολόγητη  συμπεριφορά, επέλεξε ο ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος κ. Κ. Γαϊτανίδης, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, για το τεχνικό πρόγραμμα του έτους 2023.

Ο κ. Γαϊτανίδης ψήφισε ‘’ όχι’’ σε όλα, σε μια σειρά από θέματα, η έγκριση των οποίων είχε ως σκοπό την προώθηση του έργου της Περιφέρειας Θεσσαλίας και το όφελος χιλιάδων συμπολιτών μας.

Ενδεικτικά ο συγκεκριμένος περιφερειακός σύμβουλος  ψήφισε ‘’όχι’’ στην προμήθεια 10 ασθενοφόρων και κινητών μονάδων για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ, ‘’όχι’’ στην εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής (ΑΜΕΑ), ‘’όχι’’ στη συνδιοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων της Περιφέρειας  Θεσσαλίας – Π.Ε Καρδίτσας για το έτος 2022, «όχι» στη συνέχιση του έργου Καρδίτσα-Δέλτα και περιφερειακού, ‘’ΟΧΙ’’ ακόμη και στο θέμα που αφορούσε την αποκατάσταση των ζημιών από τον μεσογειακό κυκλώνα ΙΑΝΟΣ στην Π.Ε Καρδίτσας.

Ειδικά για το τελευταίο, γεννούνται ερωτήματα, αφού ο ίδιος ο κ. Γαϊτανίδης στην δήλωση ανεξαρτητοποίησης του δήλωνε ότι οι λόγοι που τον οδήγησαν σ΄αυτή την ενέργεια αφορούν το γεγονός ότι ‘’δεν ολοκληρώθηκαν σημαντικά έργα για την ανάπτυξη της Καρδίτσας, μετά τη θεομηνία ‘’ΙΑΝΟΣ’’.

Ο κ. Γαϊτανίδης λοιπόν, ως τιμητής των πάντων και αφού κατηγορούσε την Περιφέρεια Θεσσαλίας για έλλειψη έργου, έρχεται τώρα και συντάσσεται με την αντιπολίτευση, αρνητής και επικριτής της προόδου και της ανάπτυξης, για την οποία κατά τα άλλα ‘’ κόπτεται’’.

‘’Όχι’’ στα έργα, ‘’όχι’’ στην υγεία, ‘’όχι’’ στις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, ‘’όχι ‘’ στον πολιτισμό! Αρνητισμός και μηδενισμός των πάντων, χωρίς αιτιολογία, χωρίς σκέψη, χωρίς επιχειρηματολογία.

Προφανώς ο κ. Γαϊτανίδης ή δεν γνωρίζει την πορεία του έργου της Περιφέρειας Θεσσαλίας (παρά το γεγονός ότι είναι 3 χρόνια περιφερειακός σύμβουλος) ή οι συμβουλάτορές του, του δίνουν λάθος πληροφορίες.

Σε κάθε περίπτωση, το Περιφερειακό Συμβούλιο είναι όργανο ανοιχτό σε ιδέες, προτάσεις και δημιουργικό διάλογο. Όσοι δεν διαθέτουν τίποτα από τα παραπάνω, περιορίζονται σε ‘’ διακοσμητικό ‘’ ρόλο, επιμένοντας σε στείρα και ανούσια αντιπολίτευση, για τη δημιουργία εντυπώσεων και μόνο.

 

Γράφει ο Κωστής Γ. Νούσιος, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας

 

Προηγούμενο άρθρο Νέα Διοίκηση στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Προσφορά γεύματος προς τους νέους του Κέντρου Ορίζοντες