Ειδήσεις

Οι μαθητές του 4ου Γυμνασίου Καρδίτσας σε τέσσερις επιχειρήσεις


Στο Νομό Καρδίτσας και Τρικάλων  ξεναγήθηκαν οι μαθητές των πέντε τμημάτων της Β΄ Τάξης του 4ου Γυμνασίου στο πλαίσιο του μαθήματος της Τεχνολογίας .

Γνώρισαν από κοντά τη γραμμή παραγωγής  ελαιοχρωμάτων στο κατάστημα Σφήκας στο Νότιο  Περιφερειακό Καρδίτσας από τον κ. Νίκο και την κα  Χρύσα Σφήκα.

Ενημερώθηκαν για τον τρόπο παρασκευής της παραδοσιακής πορτοκαλάδας ΚΛΙΑΦΑ χωρίς τη χρήση συντηρητικών, στο εργοστάσιο  που εδρεύει, από  το 1926, στο 3Ο χλμ. Τρικάλων Μεγαλοχωρίου, από τον  κ. Γεώργιο Μαστρέλη και την κα Νάντια Αθανασίου.

Επισκέφτηκαν το κατάστημα  JUMBO στο Αγναντερό Καρδίτσας και ξεναγήθηκαν από τον υπεύθυνο Διευθυντή κ. Θέμη Καραμπιπέρη στα εποχιακά διαβαθμιζόμενα τμήματα πώλησης προϊόντων  που παρέχονται στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Είχαν  τη χαρά να μπούνε στα ηλεκτρικά, υβριδικά αυτοκίνητα της βιομηχανίας MERCEDES με έδρα το  Αγναντερό Καρδίτσας και να ξεναγηθούν από τον υπεύθυνο  πωλήσεων της αντιπροσωπείας, τον κ. Βούρδα  στους χώρους της βιομηχανίας.

Ευχαριστούμε τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων που άνοιξαν τις πόρτες τους στη μαθητιώσα νεολαία καθώς  και  τη Διευθύντρια και το Σύλλογο Διδασκόντων του 4ου Γυμνασίου. Βασική συμμετοχή είχαν οι εκπαιδευτικοί: Ιφιγένεια Τριχιά, Φιλίππου Ευανθία, Μόρφη Τασιοπούλου, Γεωργία Καρύδα και Έρρικα  Κρινίτσα .

Οι διδακτικές επισκέψεις αντικαθιστούν στην ουσία το μάθημα που γίνεται μέσα στην τάξη παρέχοντας βιωματικές εμπειρίες στους μαθητές.

 

Προηγούμενο άρθρο Απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήματος, επί της οδού Πατρόκλου
Επόμενο άρθρο Η πρόληψη είναι στάση ζωής - Δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος στο Δήμο Σοφάδων