Ειδήσεις

Οι πρώτοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού Νέα Πορεία για το Δήμο Μουζακίου


Συνδημότισσες και συνδημότες, Όπως είχαμε ανακοινώσει πρόσφατα, παρουσιάζουμε σήμερα τους πέντε πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού μας «Νέα Πορεία» για το Δήμο Μουζακίου με επικεφαλής το νυν Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο, Φάνη Στάθη. Η Ομάδα μας, που την προηγούμενη τετραετία κράτησε γερά τα ηνία του Δήμου μέσα σε πρωτόγνωρες κρίσεις και δυσμενείς εξελίξεις, συνεχίζει ενωμένη τον αγώνα της, με νέες δυνάμεις, για το μεγάλο άλμα της τοπικής ανάπτυξης. Μπορούμε, το αξίζουμε, μαζί θα το κάνουμε πράξη!

Κατά αλφαβητική σειρά, ωςυποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Νέας Πορείας» θα κατέλθουν στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 οι:

  • Αγγελάκη Αποστολία (Λίνα) του Ιωάννη, ετών 32, Γεωπόνος, από την Τοπική Κοινότητα Αγναντερού. Είναι πτυχιούχος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Αειφόρο Αγροτική Παραγωγή και Ανάπτυξη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά δημοτική σύμβουλος με το Συνδυασμό «Νέα Πορεία» για το Δήμο Μουζακίου, το 2019. Διετέλεσε Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ. Μουζακίου. Από το 2021 μέχρι και σήμερα κατέχει το αυτοδιοικητικό αξίωμα της Αντιδημάρχου Οικονομικής Ανάπτυξης, Τοπικής Οικονομίας και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στη Διοίκηση του Δήμου Μουζακίου. Είναι Αντιπρόεδρος στην Οικονομική Επιτροπή Δ. Μουζακίου.

 

  • Κανιούρας Γεώργιος του Δημητρίου, ετών 57, αγρότης, από την Τοπική Κοινότητα Κρανέας.Είναι πτυχιούχος Παιδαγωγικής Ακαδημίας. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος στον πρώην (Καποδιστριακό) Δήμο Παμίσου το 1998 και διατήρησε το αξίωμα μέχρι το 2002. Την περίοδο 2005 – 2010 διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Καρδίτσας. Επανεκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Μουζακίου με το Συνδυασμό «Νέα Πορεία» το 2019, όταν και ανέλαβε καθήκοντα Αντιδημάρχου Αγροτικής και Κτηνοτροφικής Επιχειρηματικότητας μέχρι το 2021 στην παρούσα Διοίκηση.Επίσης, από το 2019 έως σήμερα είναι μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ύδρευσης Καρδίτσας και Λοιπών Δήμων, ενώ κατέχει το αξίωμα του Αντιπροέδρου στο Σύνδεσμο από το 2021.

 

  • Κουτσουγιάννης Ιωάννης του Ελευθερίου, ετών 69, ελεύθερος επαγγελματίας, από την Τοπική Κοινότητα Πευκοφύτου. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος το 1999 στον πρώην (Καποδιστριακό) Δήμο Μουζακίου και έκτοτε, σε όλες τις επόμενες δημοτικές εκλογές μέχρι και το 2019, επανεκλέγεται δημοτικός σύμβουλος Δ. Μουζακίου,τελευταία με το Συνδυασμό «Νέα Πορεία». Από το 2005 και σε τακτά χρονικά διαστήματα έχει ασκήσει μέχρι σήμερα τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Μηχανημάτων, Καθημερινότηταςτου Πολίτη & Ποιότητας Ζωής, αξίωμα στο οποίο ορίστηκε εκ νέου τον Ιούνιο του 2023 μέχρι το τέλος της δημοτικής θητείας της παρούσας Διοίκησης του Δήμου Μουζακίου. Την περίοδο 1990 – 1998, διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Τ.Κ. Πευκοφύτου.

 

  • Κωτίνας Σωκράτης του Ματθαίου, ετών 63, αγρότης, από την Τοπική Κοινότητα Φαναρίου.Διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος στην Τ.Κ. Φαναρίου όταν ήταν έδρα του πρώην (Καποδιστριακού) Δήμου Ιθώμης, ενώ, δραστηριοποιείται στα κοινά από το 1996. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Βιώσιμης Ανάπτυξης και Δόμησης στο Δήμο Μουζακίου την περίοδο 2019 – 2021 και ανέλαβε εκ νέου καθήκοντα τον Ιούνιο του 2023 στην παρούσα Διοίκηση.

 

  • Πατσιαούρας Ιωάννης του Ηλία, ετών 71, συντ/χοςαυτ/στής, από την Τοπική Κοινότητα Βατσουνιάς. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Μουζακίου με το Συνδυασμό «Νέα Πορεία», το 2019. Από το 1991 δραστηριοποιείται στα κοινά της γενέτειράς του, ενώ διετέλεσε Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βατσουνιάς. Την περίοδο 2021 – 2023 άσκησε τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, Βιώσιμης Ανάπτυξης και Δόμησης στην παρούσα Διοίκηση του Δήμου Μουζακίου.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Στην Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές ο Νίκος Σαλαγιάννης
Επόμενο άρθρο ΕΛΜΕ Καρδίτσας: Κάτω τα χέρια από τα σωματεία και τους συναδέλφους!