Ειδήσεις

Οι συνταξιούχοι κοντά στους πληγέντες της Θεσσαλίας


Η Θεσσαλία υπέστη βιβλικών διαστάσεων φυσική καταστροφή.  Το δράμα των συνάνθρωπων μας δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Χρειάζονται άμεση στήριξη!

Η Ανώτατη Γενική Συνομοσπονδία Συνταξιούχων (ΑΓΣΣΕ), προκειμένου να συνδράμει στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, σε συνεργασία με τους διοικητικούς φορείς της περιοχής, διέθεσε κονδύλι ύψους 5.000€ για τις άμεσες ζωτικές ανάγκες των κατοίκων της περιοχής.

Για την άμεση υλοποίηση της απόφασης αυτής εξουσιοδοτήθηκαν από τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα της Συνομοσπονδίας  και μετέβησαν στη Θεσσαλία ο Αναπληρωτής Πρόεδρος σνδ Μαλαμής Γιώργος και ο Ταμίας σνδ Αρνής Γιώργος, όπου  προμηθεύτηκαν και διέθεσαν  ένα μεγάλο φορτηγό με εμφιαλωμένα νερά,του οποίου το 60% του περιεχομένου παραδόθηκε στην Συντεχνία των Αρτοποιών του Βόλου για την παρασκευή ψωμιού και το υπόλοιπο 40% δόθηκε για τις ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου.

Είμαστε εκείνη η ομάδα πληθυσμού που στο διάβα των χρόνων έχουμε βιώσει πολλές δύσκολες και απρόβεπτες καταστάσεις και στις οποίες πάντα το αντίδοτο και η όποια ανακούφιση  ήταν η Αλληλοβοήθεια.

Και και  τώρα οφείλουμε να δράσουμε με Αλληλεγγύη, πέρα από την επιβαλλόμενη και υποχρεωτικά παρεχόμενη Κρατική Αρωγή.

 

Προηγούμενο άρθρο Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως της Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Καρδίτσας