Ειδήσεις

Oι συνταξιούχοι της Καρδίτσας κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου


Το σωματείο μας καλεί τα μέλη του να πάρουν μέρος από κοινού με τα εργατικά σωματεία στη συγκέντρωση που πραγματοποιείται την Τετάρτη 1/9/2021 στις 7.30μμ.στην Alpha bank, ενόψει της κατάθεσης του νέου αντιασφαλιστικού εκτρώματος για την ιδιωτικοποίηση της επικουρικής ασφάλισης, που φέρνει για συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή η κυβέρνηση.

Την τελευταία δεκαετία είμαστε θεατές της κατάρρευσης της κοινωνικής ασφάλισης, που όχι μόνο όφελος δεν υπάρχει για εργαζόμενους και συνταξιούχους, αλλά είναι η αιτία για τις τεράστιες περικοπές στις κύριες και επικουρικές συντάξεις, προκειμένου να οικοδομήσουν το θανατηφόρο σύστημα των τριών πυλώνων.

Το νομοσχέδιο είναι συνέχεια όλων των αντιασφαλιστικών νόμων και διατάξεων που έχουν ψηφιστεί από τις αρχές του1990 μέχρι σήμερα. Είναι συνέχεια του Ν. 4387/16 του ΣΥΡΙΖΑ και αφορά τους σημερινούς συνταξιούχους και εργαζόμενους που είναι σήμερα πάνω από 35 χρονών.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και συνταξιούχους, να δώσουμε τη μάχη για την ανατροπή των αντεργατικών-αντιασφαλιστικών πολιτικών.

Προηγούμενο άρθρο Ν. Καρδούλας: Επιστήμονας προέβλεψε τα κρούσματα Αυγούστου με ευστοχία 100% και τη μείωσή τους μετά τις 15.08
Επόμενο άρθρο Το πρόγραμμα ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού στη Θεσσαλία για την Τρίτη 31/8