Ειδήσεις

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς ο εμβολιασμός με κινητή μονάδα στην Αργιθέα


Την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 πραγματοποιήθηκαν εμβολιασμοί στους μόνιμους κατοίκους της ορεινής Αργιθέας με κινητή μονάδα της 5ης ΥΠΕ.

Συγκεκριμένα το πρωί από τις 08.00 έως τις 12.00 οι εμβολιασμοί έγιναν στο Αργύρι  και αργότερα το μεσημέρι από τις 15.00 έως τις 17.00 στο Ανθηρό.

Ο Δήμος Αργιθέας είχε μεριμνήσει για τη μεταφορά κάθε ενδιαφερόμενου πολίτη από όλα τα χωριά και των τριών δημοτικών ενοτήτων.

Ανταποκρίθηκαν 81 συμπολίτες μας και η διαδικασία ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα, ξεπερνώντας μάλιστα κατά πολύ τις αρχικές εκτιμήσεις.

Η Δημοτική Αρχή θα ήθελε δημόσια να ευχαριστήσει τη Διοίκηση της 5ης ΥΠΕ για την υποδειγματική συνεργασία και την άμεση ανταπόκριση.

Θερμά συγχαρητήρια ανήκουν ξεχωριστά στις εργαζόμενες του Προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”, σε όλο το προσωπικό του Δήμου, στους οδηγούς και στους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων για τη βοήθεια.

Σε όλο το εγχείρημα συνέβαλλαν καθοριστικά η Ανδρέου Γεωργία – Νοσηλεύτρια, η Χατζή Ευδοξία – Επισκέπτρια Υγείας, ο Κουτρουλός Βασίλης – Αγροτικός Ιατρός Βραγκιανών, ο Τζανής Κων/νος – Αγροτικός Ιατρός Ανθηρού, ο Παπανικολάου Χρήστος – οδηγός Κινητής μονάδας, ο Σφήνας Κων/νος, ο Κοσπεντάρης Κω/νος, ο Δήμος Νικόλαος και η Ζυμώστρα Δήμητρα – Στελέχη πληρώματος ασθενοφόρου.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως ο Δήμος Αργιθέας έχει συνεισφέρει ιδιαίτερα στην εθνική εκστρατεία εμβολιασμού όλο το προηγούμενο διάστημα, καθώς έχει αναλάβει με τη δέουσα υπευθυνότητα τη μετακίνηση εκατοντάδων Αργιθεατών από τον τόπο μόνιμης διαμονής τους στα Κ.Υ. Μουζακίου και Πύλης προκειμένου να εμβολιαστούν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, σε επίπεδο πραγματικού μόνιμου πληθυσμού, να έχει συμπληρωθεί έως σήμερα ένα σημαντικό ποσοστό εμβολιασμένων.

 

Προηγούμενο άρθρο Τις επόμενες μέρες πιστώνονται στους δικαιούχους αγρότες οι αποζημιώσεις για τον παγετό
Επόμενο άρθρο Έκκληση του Συνδέσμου Ύδρευσης Καρδίτσας και λοιπών Δήμων για σωστή διαχείριση του νερού