Ειδήσεις

Ολοκληρώθηκε η εμβολιαστική διαδικασία με κινητή μονάδα της 5ης ΥΠΕ στην Αργιθέα


Κινητή Μονάδα Εμβολιασμών κατά του COVID μετέβη την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου2022 στην Αργιθέα ύστερα από συνεργασία του Δήμου μας με την 5η ΥΠΕ και πραγματοποίησε εμβολιασμούς στους μόνιμους κατοίκους της ορεινής μας περιοχής.

Το συντονισμό της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας ανέλαβε η Αντιδήμαρχος Όλγα Κορλού και εμβολιάστηκαν συνολικά 70 συμπολίτες μας (46 στα Βραγκιανά και 24 στο Ανθηρό). Ως Δήμος Αργιθέας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Σερέτη, Διοικητή της 5ης ΥΠΕ, καθώς και όλη τη Διοίκηση της Υγειονομικής μας Περιφέρειας για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας.

Ξεχωριστές ευχαριστίες ανήκουν επίσης σε όσους συνέδραμαν καθοριστικά στην επιτυχή έκβαση της σημαντικής αυτής προσπάθειας και ιδιαίτερα στα στελέχη του κλιμακίου Καδόγλου Κυριακή (Νοσηλεύτρια), Ελένη Ζιώγα (Νοσηλεύτρια) και Γιώργο Κλεισιάρη (Οδηγό), στους Ιατρούς Εμινίδη Τιμόθεο και Κότσαρη Δημήτριο, στα μέλη του πληρώματος του ασθενοφόρου ΕΚΑΒ που συνόδευε την κινητή μονάδα, στις εργαζόμενες του Προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” του Δήμου μας, στους εθελοντές οδηγούς που προθυμοποιήθηκαν να μεταφέρουν τους πολίτες και σε αρκετούς αιρετούς των Τοπικών Κοινοτήτων που ανταποκρίθηκαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δήμος Αργιθέας είχε μεριμνήσει όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα για τη μεταφορά πολλών κατοίκων στα πλησιέστερα εμβολιαστικά κέντρα, ωστόσο με την κίνηση αυτή καλύφθηκε ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό του μόνιμου πληθυσμού που στις περισσότερες περιπτώσεις αδυνατούσε να μετακινηθεί.

 

Προηγούμενο άρθρο Στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας η αντιπρόεδρος της ΕΛΓΟ Δήμητρα
Επόμενο άρθρο Αποτελέσματα rapid tests στην Καρδίτσα