Ειδήσεις

Ολοκληρώθηκε η υπογειοποίηση δικτύου άρδευσης 4 χιλιομέτρων στην ΤΚ Λουτρού


Ο Δήμαρχος Σοφάδων Θάνος Σκάρλος,  συνεχίζοντας τις επισκέψεις του στις κοινότητες βρέθηκε στην Τ.Κ Λουτρού.  Ο . Σκάρλος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Αθανάσιο Σαμαρά συνεχάρη τον πρόεδρο της Τ.Κ  κ. Χαράλαμπο Χατζή  για τις προσπάθειες που καταβάλει και την εξαιρετική εικόνα της κοινότητας.

Ο Δήμαρχος Σοφάδων ενημερώθηκε αναλυτικά για τα ζητήματα ενώ πραγματοποίησε αυτοψία στο έργο της  υπογειοποίησης του δικτύου άρδευσης.

Πρόκειται για την δεύτερη αντικατάσταση αγωγών και υπογειοποίηση του δικτύου στην περιοχή μήκους άνω των 4 χιλιομέτρων που αφορά έκταση περίπου 1000 στρεμμάτων καλλιεργήσιμης γης.

Εργο που ενισχύει την παραγωγική διαδικασία και μειώνει το κόστος παραγωγής. Να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί  υπογειοποίηση άνω των 5 χιλιομέτρων.

Σε σχετική του δήλωση ο πρόεδρος της ΤΚ Λουτρού τόνισε:

«Σε συνεργασία με το Δήμαρχο Σοφάδων προχωράμε στην υλοποίηση ενός έργου που αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων. Μελλοντικά θα υπάρξει και τρίτο έργο υπογειοποίησης ώστε να ολοκληρωθεί η παρέμβαση στο αγρόκτημα Λουτρού.

Ο πρωτογενής τομέας έχει αποδείξει ότι μπορεί να αποτελέσει τη λύση και για ανάκαμψη και για ανάπτυξη όλης της περιοχής. Η ενίσχυση των υποδομών άρδευσης   λύνει  προβλήματα,  διευκολύνει την παραγωγική διαδικασία και αποτελεί την πλέον βασική προϋπόθεση για την ικανοποίηση αναγκών του αγροτικού πληθυσμού.»

 

Προηγούμενο άρθρο Παράταση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο πλαίσιο των έργων του Ε65
Επόμενο άρθρο Συμμετοχές στην λαϊκή αγορά της Τετάρτης