Ειδήσεις

ΠΑΚ Θεσσαλίας: Εκτός επιστροφής χρημάτων οι αγρότες λόγω Ρήτρας Αναπροσαρμογής


Για πολλοστή φορά-δυστυχώς- η κυβέρνηση Μητσοτάκη, δείχνει την αποστροφή της στον αγροτικό χώρο και την έλλειψη πολιτικής βούλησης,  για ουσιαστική και έμπρακτη στήριξη του πιο παραγωγικού κομματιού της ελληνικής κοινωνίας, δηλαδή τους αγρότες.

Από τα πρόσφατα μέτρα προστασίας των καταναλωτών, που εξήγγειλε η κυβέρνηση, λόγω της τεράστιας αύξησης των λογαριασμών ρεύματος, απουσιάζουν οι αγρότες.

Ειδικά στην επιστροφή των χρημάτων, λόγω Ρήτρας Αναπροσαρμογής, η κυβέρνηση, όχι μόνο απέκλεισε τους αγρότες (αλλά και τους υπόλοιπους επαγγελματίες) αλλά τους απέκλεισε και από την πενιχρή, μέχρι 600 ευρώ επιστροφή χρημάτων, που ισχύει μόνο για τις κύριες κατοικίες.

Κυριολεκτικά λοιπόν, οι αγρότες ΔΕΝ δικαιούνται ούτε ένα ευρώ επιστροφής για τις γεωτρήσεις, για τις αποθήκες, για τον μηχανολογικό τους εξοπλισμό κτλ. Έτσι, μένουν εκτός σε όλα!!!

 Δεν καταργείται η Ρήτρα Αναπροσαρμογής

Τέλος, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι η Ρήτρα Αναπροσαρμογής, με τα μέτρα που εξήγγειλε η  κυβέρνηση, ΔΕΝ καταργείται, αλλά, απλά γίνεται αναστολή της για ένα χρόνο.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου
Επόμενο άρθρο Ολοκληρώθηκε η υποβολή προτάσεων στο Ανάσα