Ειδήσεις

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου


Με μεγάλη συμμετοχή, που ξεπερνά τα 850 άτομα, θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου την προσεχή Κυριακή 20 Φλεβάρη από τις 10 το πρωί, στις όμορφες εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Σκαμνιών του Δήμου Πύλης.

Στην κατηγορία των Ανδρών 90 αθλητές θα κυνηγήσουν την διάκριση στα 10000 μέτρα μεταξύ τους ο Φούκης Θωμάς του Φωκιανού Καρδίτσας, στις Γυναίκες στα 8000 μέτρα 48 αθλήτριες μεταξύ τους η Φλώρου Ευσταθία της Νίκης Βόλου. Στους Νέους Κ23 μετέχουν 36 αθλητές στα 8000 μέτρα με μια τετράδα αθλητών του ΓΣ Τρικάλων να διεκδικούν και μετάλλιο στο ομαδικό. Αυτοί είναι οι Παπαιωάννου Γιώργος, Κωνσταντάρας Γιώργος, Ζησόπουλος Χρήστος και Μέρμηγκας Διονύσης. Στίς Νέες Κ23 στα 6000 μέτρα συμμετέχουν 38 αθλήτριες και απο τη Θεσσαλία οι Τσιτσάκη Αποστολία της Νίκης Βόλου και απο τον ΓΣ τρικάλων οι Γιούβρη Ευτυχία και Μόκκα Άρτεμις. Στην Κ20 στα 6000 μέτρα των αγοριών μεταξύ των 57 αθλητών είναι οι Παπαγεωργίου Νίκος και Ντελής Γιάννης του Φωκικού και ο Κελεπούρης Παναγιώτης του ΓΣ Τρικάλων, ενώ στην αντίστοιχη κατηγορία των κοριτσιών στα 4000 μέτρα σε σύνολο 28 θα αγωνιστούν η Ψωμά Ευαγγελία του ΓΣ Τρικάλων, η Οικονόμου Ελένη του Πελασγού Λάρισας, η Καπούλα Αμαλία της Νίκης Βόλου και απο τον Φωκιανό οι Αλεξίου Πηνελόπη και Κωστάκου Φωτεινή.

Στις μικρότερες κατηγορίες Κ18 αγοριών συμμετέχουν 137 αθλητές στα 4000 μέτρα , η πολυπληθέστερη κατηγορία στα αγόρια, μεταξύ τους ο Πολίτης Ορέστης της Νίκης, ο ΚορδάμουλοςΑθανάσιος της ΑΕΛάρισας, οι Παπαδόπουλος Νίκος και Νιάβης Αθανάσιος του Πελασγού, οι Φατώλιας Γιάννης και Τσόγκας Αναστάσης του Φωκιανού ενώ στο ομαδικό θα βαθμολογηθεί ο ΓΣ Τρικάλων με τους Χατζή Στέφανο, Γιούβρης Θωμάς και Σιακαβάρας Κώστας. Στην Κ18 των κοριτσιών στα 3000 μέτρα 115 αθλήτριες θα αγωνιστούν η Φλώρου Αναστασία του Φωκιανού, η Ντίντα Σοφία της ΓΕΑ Τρικάλων, η Φιτσιλή Ιωάννα της ΑΕΛάρισας, η Δαβιώτη Μάρία του Πελασγού και οι Παπασακελλαρίου Σταυρούλα και Δεδούση Μαρία της Νίκης και Τόλια Βασιλική και Ντεσκα Δήμητρα του ΓΣ Τρικάλων.

Στην Κ16 στα αγόρια στα 3000 μέτρα 121 αθλητές και μεταξύ τους ο Μπαρτζιάλης Αντώνης του Άτλα Βόλου, ο Ιωάννου Δημήτρης του Φωκιανού, ο Μπουραζάνας Αντώνης του ΓΣ Τρικάλων και οι Πελεκάνος Σεραφείμ και Μουτζάνας Αλέξανδρος της ΓΕΑ Τρικάλων.

Πολυπληθέστερη κατηγορία όλων με 182 αθλήτριες η μικρότερη κατηγορία των Κ16. Στον αγώνα 2000 μέτρων θα συμμετάσχουν η Ανυφαντάκου Γεωργία του Φωκιανού, η Φέκα Κυριακή της ΓΕΑ Τρικάλων, η Λίτσιου Δαφνη του Πελασγού και η Σκαπαριώτη Αρτεμις της Νίκης Βόλου

Προηγούμενο άρθρο Πίστωση ποσού συνολικού ύψους 841.166,75 ευρώ σε 134 δικαιούχους της Κρατικής Αρωγής
Επόμενο άρθρο Οι υποψηφιότητες για το διαγωνιστικό μέρος του 37ου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας