Ειδήσεις

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: INVEST Winter School 2022


Η Ευρωπαϊκή Πανεπιστημιακή Συμμαχία INVEST/INVEST European University Alliance προσκαλεί φοιτητές* του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για να λάβουν μέρος στο INVEST 2022 Winter School με τίτλο “Potential of Sustainable Tourism in Community Development”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την περίοδο 1-28 Νοεμβρίου 2022.

Το Winter School έχει την εξής δομή: (1) περίοδο τριών εβδομάδων [1-20/10/2022] που περιλαμβάνει προκαταρκτικές εργασίες και προπαρασκευαστικές διαλέξεις (παρέχονται εξ αποστάσεως με ασύγχρονο τρόπο) και (2) περίοδο μιας εβδομάδας όπου το εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί στη Νίτρα της Σλοβακίας [21-28/10/2022].

Το INVEST 2022 Winter School προσφέρει στους φοιτητές ευκαιρίες για να:

  • Συνεργαστούν, σε διαπολιτισμικό πλαίσιο με συνομηλίκους από άλλες 4 ευρωπαϊκές χώρες, με αντικείμενο τη δημιουργία ενός βιώσιμου σχεδίου μιας πραγματικής τουριστικής επιχείρησης σε αληθινές συνθήκες
  • Εξοικειωθούν με ζητήματα βιωσιμότητας, τόσο από την περιβαλλοντική όσο και από την οικονομική και κοινωνικο-πολιτιστική πλευρά του θέματος
  • Συναντηθούν και αλληλεπιδράσουν με εμπειρογνώμονες από διάφορους τομείς της εκπαίδευσης, της έρευνας και της χάραξης πολιτικής (policy makers)
  • Αποκτήσουν και καλλιεργήσουν γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες με μεθόδους μικτής μάθησης (blended learning)
  • Παρουσιάσουν την ιδέα τους σε κοινό
  • Να μάθουν για τη Σλοβακία, τον πολιτισμό, την κουζίνα, τη φιλοξενία και την περιφερειακή της ανάπτυξη
  • Αποκτήσουν 5 μονάδες ECTS

Όλες οι δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων των ταξιδιών και της διαμονής, καλύπτονται από το πρόγραμμα Erasmus+ και το έργο INVEST.

Εγγραφές μέχρι 21/10/2022 στην online φόρμα εγγραφής (εδώ, https://www.invest-alliance.eu/en/Home/FormRegistration?code=3)

Σχετικό πληροφορικό υλικό μπορείτε να βρείτε εδώ: Brochure  |   Video

Για πληροφορίες ή ερωτήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον συντονιστή του Winter School για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, κ. Κυριατζή Βασίλη (kyriatzis@uth.gr).

Προηγούμενο άρθρο Εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Β’ εξεταστικής περιόδου
Επόμενο άρθρο Το Γ.Ν. Καρδίτσας ενισχύθηκε με έξι νέους μόνιμους υπαλλήλους