Ειδήσεις

Πανοικολογικό προσκλητήριο προς κάθε ενδιαφερόμενο και οικολογικά σκεπτόμενο


Optimized by JPEGmini 3.9.2.5L Internal 0xc883adfe

Αισίως κλείνονται 20 ολόκληρα χρόνια δράσης, γύρω από οικολογικά θέματα, με αιχμή του δόρατος την Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας.

Φέτος, 2023,   η γιορτή  αυτή θα πραγματοποιηθεί από 14 μέχρι 17 Σεπτέμβρη

Στα 20 χρόνια δράσης , πέρασαν από τους διάφορους χώρους  εθελοντικής δουλειάς εκατοντάδες, μέλη και φίλοι της Οικολογικής Γιορτής και της ΟικόΣφαιρας. Όλοι τους έδωσαν και πήραν κάτι από τις διάφορες θέσεις που ανιδιοτελώς προσέφεραν. Έδωσαν δράση και πήραν χαρά, γνώση, γνωριμία, συγκίνηση και άλλα. Πιστεύουμε ότι, η εθελοντική και ανιδιοτελής προσφορά, είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μας, που όσο περισσότερο το έχουμε αναπτυγμένο μέσα μας  και δραστηριοποιημένο εξωτερικά, τόσο περισσότερο μπορούμε να νιώθουμε άνθρωποι.

Την Πέμπτη 20 Απρίλη, και ώρα 7.30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Καρδίτσας οδός Ιεζεκιήλ 34,  4ος όροφος (έναντι ξενοδοχείου ΑΣΤΡΟΝ) ξεκινάμε  τις εργασίες της 20ης Οικολογικής Γιορτής με την 1η  Συνάντηση – Συνεδρίαση, από όπου θα προκύψει και η οργανωτική επιτροπή της Γιορτής.

Φέτος η ΟικόΣφαιρα γιορτάζει την 20η επέτειο, τα εικοστά γενέθλια της γιορτής και γιαυτό με ιδιαίτερη χαρά απευθυνόμαστε και καλούμε όλους εκείνους, που συμμετείχαν σε οποιαδήποτε Οργανωτική Επιτροπή Οικολογικής Γιορτής από την 1η μέχρι την 19η και που ήταν εκατοντάδες φίλοι και μέλη της ΟικόΣφαιρας και  της Οικολογικής Γιορτής, για να προσδώσουμε έτσι ένα πανηγυρικό χαρακτήρα στη γιορτή.

Θεωρούμε ότι ο κάθε οικολογικά σκεπτόμενος πολίτης, θα μπορούσε να προσφέρει κάτι από το υστέρημα του χρόνου του σε αυτή μας την προσπάθεια και θα ήταν σημαντική χαρά και τιμή  για μας η παρουσία σας και η θετική συνεισφορά σας.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα Επισκέψεων Γιώργου Κωτσού, Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Νομού Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα