Ειδήσεις

Παραδόθηκαν τα κοντέινερς σε πληγέντες του Μουζακίου


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η παραλαβή και παράδοση προκατασκευασμένων οικίσκων στους πληγέντες της Τοπικής Κοινότητας Κρανιάς και του Ριζοβουνίου, από τον Δήμο Μουζακίου. Έπειτα από αίτημά της προς το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, η Δημοτική Αρχή εξασφάλισε πέντε οικίσκους, προκειμένου να καλυφτούν προσωρινά οι στεγαστικές ανάγκες τριών οικογενειών στο Ριζοβούνι και δύο στην Κρανιά. Οι οικίσκοι μεταφέρθηκαν με δαπάνη και μέριμνα του Δήμου Μουζακίου, από τις αποθήκες του Υπουργείου Μεταφορών σε ιδιόκτητα οικόπεδα των δικαιούχων, όπως προβλέπεται από το νόμο.

Η παραλαβή και η παράδοση των οικίσκων έγινε από την Πρόεδρο του Δ.Σ Μαρία Καραμπέκου και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Νικόλαο Πούπη, παρουσία των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων Κρανιάς και Ριζοβουνίου.

Σε δήλωσή της η Πρόεδρος του ΔΣ κ.Καραμπέκου, τόνισε: «Παραλάβαμε σήμερα μετά από επισταμένες προσπάθειες τους λυόμενους οικίσκους (κοντέινερ), για την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών των δημοτών μας, των οποίων οι κατοικίες επλήγησαν από το καταστροφικό φαινόμενο «Ιανός».  Μια προσπάθεια, η οποία αποτελεί μια μικρή ανάσα για τους πληγέντες και η οποία ολοκληρώθηκε με επιμονή και υπομονή. Επιμονή της δημοτικής αρχής ως προς το αίτημά μας και υπομονή από τους δημότες μας, οι οποίοι όλο αυτό το διάστημα, είτε φιλοξενήθηκαν στη μαθητική εστία του Δήμου Μουζακίου, είτε σε οικίες συγγενικών τους προσώπων».

 

Προηγούμενο άρθρο Εορτή του αγίου και ενδόξου ιερομάρτυρος Χαραλάμπους
Επόμενο άρθρο Το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας συμπαρίσταται στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους