Ειδήσεις

Παραμένει στον Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων ο Ραφαήλ Μπίζιος!


«Ο Γ.Σ. Μουζακίου& Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» ανακοινώνει την παραμονή του Ραφαήλ Μπίζιου στο ρόστερ της ανδρικής μας ομάδας.

Ο Τρικαλινός αθλητής εντάχθηκε στην ομάδα μας την περασμένη αγωνιστική περίοδο και θα παραμείνει για δεύτερη διαδοχική χρονιά στις τάξεις της, για να την ενισχύσει με το ταλέντο και την εμπειρία του.

Ο 28χρονος ύψους 2,05μ. σέντερ αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις κοντά στο καλάθι, προερχόμενος από τον Κρόνο Τρικάλων, ομάδα που αγωνίστηκε τις περιόδους 2015-17, 2019-20 και στα πρωταθλήματα της Α1 και Α2 ΕΣΚΑΘ.

Τη διετία 2017-19 αγωνίστηκε στους Μάγους Τρικάλων, με τους οποίους πέτυχε την άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΘ.

Επίσης, έχει φορέσει τη φανέλα της Νίκης Βόλου στη Γ’ Εθνική την αγωνιστική περίοδο 2014-15, ενώ ξεκίνησε από τον Άγιο Νέστωρα Τρικάλων στον οποίο αγωνίστηκε έως τη σεζόν 2012-13 και συνέχισε στον Α.Ο. Άνω Λεχώνια Βόλου στην Α1 ΕΣΚΑΘ.

Ευχόμαστε στον Ραφαήλ καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Τέλος, το Δ.Σ. του Γ.Σ. Μουζακίου& Περιχώρων «Γ. Πασιαλής ευχαριστεί θερμά τον Κρόνο Τρικάλων και ιδιαιτέρως τον κ. Κώστα Σκρέτα για τη συνεργασία και την παραχώρηση του αθλητή».

Προηγούμενο άρθρο Η απόδοσις της θεομητορικής εορτής της κοιμήσεως και της εις ουρανούς μεταστάσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου
Επόμενο άρθρο 27 νέα θετικά κρούσματα covid στην Καρδίτσα