Ειδήσεις

Παράταση διακοπής κυκλοφορίας και ρυθμίσεων κυκλοφορίας στην Επ. Οδό Δέλτα Καρδίτσας – Παλαμά


Γίνεται γνωστή η παράταση της προσωρινής διακοπής κυκλοφορίας και ρυθμίσεων κυκλοφορίας, στην Περιφερειακή Οδό Παλαμά Καρδίτσας , από το ύψος του κόμβου Δέλτα Παλαμά έως την διασταύρωση αυτής με την Επαρχιακή Οδό Κοσκινά Καρδίτσας, από την 01/04/2022 έως και 31/05/2022, προκειμένου να ολοκληρωθούν προγραμματισμένες εργασίες.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις πινακίδες οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν από τον υπεύθυνο του έργου, σύμφωνα με τις Τεχνικές Μελέτες Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων και τις υποδείξεις του Τ.Τ. Καρδίτσας.
Κατά τα λοιπά και όσον αφορά τις εκτροπές κυκλοφορίας, την τοποθέτηση εργοστασιακής και πληροφοριακής σήμανσης, καθώς και τις βελτιωτικές παρεμβάσεις (κοπή δέντρων, διαγράμμιση οδών τοποθέτηση – αντικατάσταση κάθετης σήμανσης) στις οδούς που θα εξυπηρετήσουν την κυκλοφορία καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου εξακολουθούν ισχύουσες οι ανωτέρω Αποφάσεις.
Η εργοταξιακή σήμανση και ο φωτισμός θα παραμένουν και τις ώρες που δε γίνονται εργασίες καθώς και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης
Επόμενο άρθρο Ελληνική Λύση: Ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλίας και Βορείου Αιγαίου