Ειδήσεις

Παράταση διακοπής κυκλοφορίας στην Επαρχιακή Οδό Καρδίτσας – Αγίας Τριάδας, στο ύψος του Μέγα


Την παράταση ισχύος της απαγόρευσης διέλευσης κάθε είδους οχήματος, από την 04-12-2021 έως  και 03-01-2022, επί της Επαρχιακής Οδού Καρδίτσας – Αγίας Τριάδας, στο ύψος του ποταμού Μέγα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, για εκτέλεση προγραμματισμένων εργασιών αποκατάστασης του Βόρειου ακροβάθρου της γέφυρας, χωρίς να θίγεται η Αστυνομική Διάταξη 3 του 1996, όπως τροποποιήθηκε με την Αστυνομική Διάταξη 3Α/98 (ΦΕΚ.761/Β/24-7-1998), περί «μέτρων για την τήρηση της κοινής ησυχίας».
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:
α) Τα οχήματα που θα κινούνται επί της Περιφερειακής Οδού Καρδίτσας – Τρικάλων, στην διασταύρωση προς Αγία Τριάδα – Προάστιο – Πεδινό – Μαραθέα, θα πρέπει να κινούνται προς Τρίκαλα, μέσω της Εθνικής Οδού και στην συνέχεια επί του υφιστάμενου κόμβου προς Αγία Τριάδα (θέση 7) να κατευθυνθούν προς τους παραπάνω οικισμούς.
β) Τα οχήματα που θα κινούνται επί της Επαρχ. Οδού Καρδίτσας – Αγίας Τριάδας, με κατεύθυνση από Αγία Τριάδα προς Καρδίτσα, στο ύψος του υφιστάμενου κόμβου προς Αγία Τριάδα θα πρέπει να κινηθούν προς την Αγία Τριάδα – Καλογριανά και στη συνέχεια μέσω της Εθνικής Οδού Καρδίτσας – Τρικάλων, θα κατευθύνονται προς Καρδίτσα.
γ) Σύμφωνα με τις πινακίδες οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν από την κατασκευάστρια εταιρεία, από παρακαμπτήριες οδούς, καθώς επίσης και σύμφωνα με τις υποδείξεις του Τ.Τ. Καρδίτσας.
Το Τ.Τ. Καρδίτσας, κατά το χρονικό διάστημα εκτέλεσης των εργασιών να επιτηρεί συνεχώς το ανωτέρω οδικό τμήμα, με σκοπό την αποφυγή κυκλοφοριακών προβλημάτων και την εξασφάλιση ομαλών συνθηκών οδικής κυκλοφορίας.
Η παρούσα είναι προσωρινή και ισχύει μόνο για το ως άνω αναφερόμενο χρονικό διάστημα.
Οι παραβάτες της παρούσης, θα διώκονται και τιμωρούνται με πρόστιμο ή κράτηση, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Προηγούμενο άρθρο Το Fashion City Outlet φωταγωγεί το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου σε μια γιορτή γεμάτη εκπλήξεις!
Επόμενο άρθρο Πρώτο κρούσμα της μετάλλαξης Όμικρον στην Ελλάδα