Ειδήσεις

Παρατείνεται η λειτουργία της Έκθεσης έργων Δημήτρη Γιολδάση


Η Τομεακή Επιτροπή Καρδίτσας θέλοντας να τιμήσει το έργο του κομμουνιστή καλλιτέχνη Δημήτρη Γιολδάση ανακήρυξε το έτος 2023 έτος Γιολδάση. Ανάμεσα στις δραστηριότητες που προγραμματίστηκαν  είναι και η έκθεση έργων από ιδιωτικές συλλογές συμπολιτών μας, που ευγενικά παραχωρήθηκαν για τις ανάγκες της έκθεσης, αρχειακό υλικό από την προσωπική συλλογή του Δ Γιολδάση όπως και  αντιπροσωπευτικό   δείγμα του φωτογραφικού υλικού και αντικειμένων   που αποτελούν βασικό τεκμήριο της καλλιτεχνικής διαδρομής του πολυδιάστατου χαρακτήρα του καλλιτέχνη.

Όλο αυτό το υλικό εκτίθεται στο φιλόξενο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης που ευχαρίστως μας διατέθηκε από τη διοίκηση του ΔΟΠΑΚ. Η τεχνογνωσία του προσωπικού συμβάλει στην αρτιότητα της έκθεσης και στη γνωριμία του φιλότεχνου κοινού με το έργο του Δημήτρη Γιολδάση.

Στο αρχικό σχεδιασμό μας ήταν η διάρκεια της έκθεσης να είναι μέχρι την Παρασκευή 24 Φλεβάρη.

Ωστόσο το ενδιαφέρον των επισκεπτών, τα θετικά σχόλια,  και η διάθεση πολλών ακόμα συμπολιτών και σχολείων  να την  επισκεφτούν και βεβαίως σε συνεννόηση με τη διοίκηση του ΔΟΠΑΚ, μας οδήγησε στην απόφαση να παρατείνουμε τη λειτουργία της έκθεσης μέχρι την Παρασκευή 10 Μάρτη 2023.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 2441076080 και 2441079119.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Το τέλος των χειμερινών εκπτώσεων συνδυάζεται με παιδικές δραστηριότητες στο Fashion City Outlet…Πρόλαβε έως τις 28 Φεβρουαρίου!
Επόμενο άρθρο Στην Παιδική Βιβλιοθήκη Παυσιλύπου οι νέοι του Κέντρου Ορίζοντες