Ειδήσεις

Παρέμβαση ΚΚΕ και ΚΝΕ έξω από το Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονόμων


Στο πλαίσιο της εβδομάδας πανελλαδικής παρέμβασης για τα δικαιώματα των νέων στρατευμένων, αντιπροσωπεία της  Τομεακής Επιτροπής Καρδίτσας του ΚΚΕ και του Τομεακού Συμβουλίου Καρδίτσας της ΚΝΕ, πραγματοποίησαν σήμερα παρέμβαση έξω από το κέντρο εκπαίδευσης στρατονόμων στο στρατόπεδο που βρίσκεται στο Ρούσο.

Μοιράστηκε ανακοίνωση σε νέους στρατευμένους, που τονίζονταν ότι τα προβλήματα δεν σταματάνε στις πύλες των στρατοπέδων, ούτε όμως και η διεκδίκηση των δικαιωμάτων! Πόσο μάλλον σε συνθήκες πανδημίας, όπου η κυβέρνηση αρνείται να πάρει ουσιαστικά μέτρα προστασίας στις μονάδες, στερώντας σε πολλούς στρατευμένους τις άδειες και τις εξόδους που έχουν ανάγκη. Τονίζεται ακόμα η ανάγκη έντασης της διεκδίκησης τόσο έξω, όσο και μέσα στα στρατόπεδα, για μέτρα προστασίας του εισοδήματος του λαού κόντρα στην εντεινόμενη αντιλαϊκή πολιτική και τον αυταρχισμό Κυβέρνησης – ΝΑΤΟ – ΕΕ.

Να σημειωθεί ότι η πρωτοβουλία είχε θετική ανταπόκριση από αρκετούς στρατευμένους, όπου στάθηκαν για να κουβεντιάσουν με τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ.

 

Προηγούμενο άρθρο Η ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό
Επόμενο άρθρο Συνδικάτο Οικοδόμων Καρδίτσας: Η 1η Μάη είναι η δική μας μέρα