Ειδήσεις

Παρέμβαση Σκόνδρα σε Πιερρακάκη ενόψει των Πανελληνίων για τους μαθητές της Καρδίτσας


Με παρέμβαση της προς τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, κ. Κυριάκο Πιερρακάκη ενίσχυσε η Βουλευτής του Νομού μας, κ. Ασημίνα Σκόνδρα, το αίτημα των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Λυκείων του νομού Καρδίτσας, σχετικά με την ενεργοποίηση ειδικής μέριμνας για τους μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας, που πρόκειται να λάβουν μέρος στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Η Βουλευτής, στο πλαίσιο της απόφασης της Κυβέρνησης για στήριξη της Θεσσαλίας και των περιοχών της, που τέθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά την θεομηνία DANIEL, προώθησε προς τον Υπουργό Παιδείας, την ανάγκη επιπλέον μοριοδότησης των μαθητών που θα συμμετάσχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις του Ιουνίου.

Η κ. Σκόνδρα επεσήμανε ότι: «Είναι απαραίτητο να στηρίξουμε τα παιδιά της Καρδίτσας, στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν να συμμετάσχουν στις Πανελλήνιες, δεδομένου ότι βίωσαν και εξακολουθούν να βιώνουν εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. Η Κυβέρνηση δεν ξεχνά, ότι πολλοί από τους μαθητές μας δεν έχουν επιστρέψει ακόμα στην οικογενειακή εστία, έχουν χάσει αρκετό καιρό παραδόσεων και εν γένει, βρίσκονται σε δυσμενή θέση σε σχέση με τα υπόλοιπα ελληνόπουλα που δίνουν εξετάσεις. Για τον λόγο αυτό, ζήτησα από τον Υπουργό Παιδείας, βάσει της κείμενης νομοθεσίας, να μοριοδοτηθούν επιπλέον οι μαθητές του Νομού μας.Θεωρώ ότι θα είναιμια δίκαιη απόφαση και ότι θα βρει ανταπόκριση.»

Προηγούμενο άρθρο Εντυπώσεις και παρατηρήσεις για το Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων