Ειδήσεις

Παρουσία της νέας Αριστεράς στο αγροτικό συλλαλητήριο


Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Θεσσαλίας βρίσκονται στους δρόμους για ακόμη μία χρονιά διεκδικώντας τα αυτονόητα. Όμως, οι επιπτώσεις των καταστροφικών πλημμυρών του περασμένου Σεπτεμβρίου, θέτουν πλέον και ζητήματα επιβίωσης για τον κόσμο της πρωτογενούς παραγωγής, για τη περιοχή και για τον κόσμο της Θεσσαλίας, συνολικά.

Η απόλυτη αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα στη Θεσσαλία, καθώς η πραγματικότητα περιγράφει πως κάποιοι αγρότες δεν θα μπορούν να καλλιεργούν τα επόμενα χρόνια, έρχεται να προστεθεί στο γενικότερο ζοφερό περιβάλλον της εθνικής οικονομίας.

Η Νέα Αριστερά τάσσεται στο πλευρό και στηρίζει τις διεκδικήσεις του αγροτικού και κτηνοτροφικού κόσμου,  αναδεικνύει την ανάγκη άμεσης και πολύπλευρης στήριξης και αποκατάστασης και προτείνει ένα ολιστικό σχέδιο για την ανθεκτικότητα και τη βιωσιμότητα της Θεσσαλίας. Η αδιαφορία και η ανικανότητα της Κυβέρνησης, στοιχεία που δυστυχώς χαρακτηρίζουν το σύνολο της ασκούμενης πολιτικής, οδηγεί τον κόσμο της Θεσσαλίας σε απόγνωση.

Η Νέα Αριστερά φέρνει τη φωνή των αγροτών, των κτηνοτρόφων, των επαγγελματιών, των κατοίκων που επλήγησαν από τις φονικές πλημμύρες, όλων εκείνων που η κυβέρνηση της Ν.Δ. έχει επί της ουσίας εγκαταλείψει στη Βουλή,και καλεί τον πρωθυπουργό να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για το παρόν και το μέλλον των Θεσσαλών.

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία Avgi – Τι να περιμένουμε στη Θεσσαλία
Επόμενο άρθρο Ολοκληρώθηκαν οι Συνάξεις στις κατά τόπους Αρχιερατικές Περιφέρειες