Ειδήσεις

Πατάει γκάζι με Avance Car Rental η ΚΑΕ Α.Σ. Καρδίτσας


Η πρόκληση της Basketleague δημιουργεί ολοένα και μεγαλύτερες προσδοκίες και η ΚΑΕ Α.Σ. Καρδίτσας Βιολογικό Χωριό φιλοδοξεί να τις εκπληρώσει με την Avance Car Rental στο πλευρό της.

Για τις ιδανικότερες συνθήκες μετακίνησης και ασφάλειας των αθλητών μας, η Avance Car Rental παρέδωσε αυτοκίνητα εγγυημένης ποιότητας και η δική της συνεισφορά μας εμπνέει και μας «οδηγεί».

Η Avance Car Rental (Λεωφ. Α. Συγγρού 40-42, Αθήνα) είναι ελληνική Εταιρεία και δραστηριοποιείται στον κλάδο ενοικίασης αυτοκινήτων από το 1992. Επενδύει συνεχώς στην ποιότητα του στόλου της αλλά και στην εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της, γεγονός που την τοποθετεί στις πρώτες θέσεις στην Εξυπηρέτηση Πελατών. Τα οχήματά της Εταιρείας είναι στην διάθεση σας, να σας οδηγήσουν με τον πιο ασφαλή και άνετο τρόπο στον προορισμό που εσείς επιθυμείτε.

Σταθμούς της Avance θα βρείτε σε όλη την Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα σημεία εξυπηρέτησης βρίσκονται σε: Αθήνα, Αίγινα, Μαρούσι, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο (Κρήτης), Τήνο, Χανιά, Ρέθυμνο, Αγ. Νικόλαο, Ρόδο, Ιωάννινα, Ιθάκη, Καλαμάτα, Κέρκυρα, Κοζάνη, Κω, Πάτρα, Πάτμο, Πάρο Πρέβεζα, Μυτιλήνη, Σαντορίνη, Σύρο, Χίο ενώ διαθέτει παρουσία εντός των μεγαλύτερων αεροδρομίων της χώρας.

Το δίκτυό της απαρτίζεται από εξειδικευμένους συνεργάτες κι εξαπλώνεται συνεχώς ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες και επιθυμίες όλων των πελατών. Οι προσφερόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν, εκτός από απλές μισθώσεις οχημάτων, τη μεταφορά ενός ή περισσοτέρων ατόμων, υπηρεσία σοφέρ, και ενοικιάσεις μίας κατεύθυνσης (one way).

Στην ιστορική και συναρπαστική σεζόν που έρχεται η ΚΑΕ Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ αισθάνεται περήφανη και ευγνώμων που η Avance Car Rental βρίσκεται στο πλευρό της.

Η ΚΑΕ Α.Σ. Καρδίτσας Βιοολογικό Χωριό ευχαριστεί την εταιρία Avance Car Rental για την παραχώρηση αυτοκινήτων εγγυημένης ποιότητας, τα οποία αποσκοπούν στην εξυπηρέτηση και την καθημερινή ασφαλή και άνετη μετακίνηση των αθλητών μας.

Προηγούμενο άρθρο Πρωτοβουλία Πανεπιστημιακών: Όχι Αστυνομία στα Πανεπιστήμια
Επόμενο άρθρο Ο Δήμος Μουζακίου τίμησε το έτος Κατσαντώνη