Ειδήσεις

ΠΕΔ: Δωρεά δυο εξωτερικών απινιδωτών στον κρατικό αερολιμένα Νέας Αγχιάλου


Σε μια προσφορά «ζωής» για τους ταξιδιώτες στο κρατικό αερολιμένα Νέας Αγχιάλου προχώρησε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Θεσσαλίας με τη δωρεά δυο (2) αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών.

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Αθανάσιος Νασιακόπουλος ανέφερε ότι η ΠΕΔ Θεσσαλίας, με γνώμονα την προστασία των πολιτών, συνεχίζει να συνδράμει στην ενίσχυση της δημόσιας υγείας για τη διαφύλαξη της ανθρώπινης ζωής και την εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας σε όλους τους πολίτες.Με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, συμβάλουμεστην ενίσχυση της πρόληψης στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο που θα πρέπει να υπάρχει σε χώρους υψηλής κυκλοφορίαςαλλά καιστην επιπλέον αναβάθμιση του αεροδρομίου αφού σε 24ωρη κάλυψη  θα υπάρχουν απινιδωτές, οι οποίοι με απλή χρήση μπορούν να καλύπτουν ανάγκες άμεσης αντιμετώπισης καρδιακών επεισοδίων συνανθρώπων μας που ταξιδεύουν.

Η παράδοση των απινιδωτών στον αερολιμενικό εκπρόσωπο του αεροδρομίου κ. Αθανάσιο Κασιώραέγινε στα γραφεία της έδρας της ΠΕΔ Θεσσαλίας, στη Λάρισα.

 

Προηγούμενο άρθρο Ιστορική έκδοση με καταγραφή πεσόντων (1919-1922 Μ. Ασία)
Επόμενο άρθρο Εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Σοφάδων για τον καύσωνα και την ασφάλεια στη θάλασσα