Ειδήσεις

Πλούσιο το Σαββατοκύριακο 2&3 Απριλίου με δράση και εξαιρετικές εμφανίσεις των αθλητών-τριών του ΓΣ Μουζακίου


Γεμάτο αγώνες και με εξαιρετικές εμφανίσεις για όλα τα τμήματα των ακαδημιών ήταν το Σαββατοκύριακο για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου και Περιχώρων «Γ. Πασιαλής».

Με νίκες προχώρησε η ομάδα βόλει στα δύο εξ αναβολής παιχνίδια που είχε για το πρωτάθλημα των Παγκορασίδων Β’ της ΕΣΠΕΚΕΛ. Το Σάββατο 2 Απριλίου κέρδισαν με 3-1 σετ την αντίστοιχη ομάδα του ΓΑΣ Παλαμά στο κλειστό του Μουζακίου, ενώ στο ίδιο γήπεδο την Κυριακή 3/4 φιλοξένησαν την ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας όπου και κέρδισαν με 3-0 σετ.

Στο πλαίσιο των αθλητικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων που οργανώνονται συστηματικά από τον ΓΣ Μουζακίου, οι ακαδημίες μπάσκετ του συλλόγου, μετέβησαν στο Βόλο για να αγωνιστούν με τις ακαδημίες του Γ.Σ. Βόλου αποκομίζοντας αθλητικές και όχι μόνο εμπειρίες.

Οι μικροί μπασκετμπολίστες απόλαυσαν μια ωραία εκδρομή στη γειτονική πόλη, συνδυάζοντας παράλληλα τη βόλτα με το αγαπημένο τους άθλημα.

Το λεωφορείο αναχώρησε από το Μουζάκι με συνοδούς τον προέδρο του συλλόγου κ. Γεώργιο Σύλλα, τους παράγοντες κ. Πολυχρόνη Τσιτσώνη, Θωμά Σκύλλα και τον υπεύθυνο προπονητή Στέφανο Μπελάγια.

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου «Βάκης Παρασκευόπουλος» είχαν τη χαρά να αγωνιστούν τα τρία τμήματα του συλλόγου. Την αρχή έκανε η Παιδική ομάδα, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκαν η ομάδα Μίνι και τέλος η ομάδα Junior.

Οι μικροί καλαθοσφαιριστές και των δυο ομάδων απέδωσαν πολύ καλό μπάσκετ, δείξανε μέρος του ταλέντο τους αλλά και της σωστής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται από τους προπονητές τους.

Μετά το τέλος των φιλικών αναμετρήσεων μεταξύ των δυο συλλόγων, η αποστολή του ΓΣ Μουζακίου είχε αρκετό ελεύθερο χρόνο προκειμένου γονείς και αθλητές να απολαύουν τις ομορφιές του Βόλου και να χαλαρώσουν από την καθημερινότητα τους.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους υπεύθυνους προπονητές του Γ.Σ. Βόλου κ. Παναγιώτη Τύμπα, Δημήτρη Γάτο και Παναγιώτη Νάνη για την άψογη φιλοξενία και οργάνωση των φιλικών αγώνων και ελπίζουμε σύντομα να τους την ανταποδώσουμε.

Σειρά πήρε το πρωτάθλημα στίβου στην κατηγορία των Παμπαίδων και Παγκορασίδων Β’ στο στάδιο της Καρδίτσας το απόγευμα της Κυριακής 3 Απριλίου. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στα αγωνίσματα που συμμετείχαν.

Στο αγώνισμα «μπαλάκι» των αγοριών ο Βασιλός Θωμάς κατέλαβε την 3η θέση με επίδοση 24 μέτρα και 80 εκατοστά. Επίσης, ο ίδιος αθλητής, συμμετείχε στο αγώνισμα των 60 μέτρων, όπου τερμάτισε στην 12 θέση σε σύνολο 22 αθλητών.

Στο «μπαλάκι» όπου συμμετείχαν 28 αθλήτριες είχαμε τα εξής αποτελέσματα για τα κορίτσια του ΓΣ Μουζακίου:

1η θέση για την Ευθυμίου Αθανασία με επίδοση 40 μέτρα και 31 εκατοστά,

6η θέση για την Δραγούτσου Μαρία με επίδοση 28 μέτρα και 60 εκατοστά.

7η θέση για την Γκαραβέλα Αφροδίτη με επίδοση 23 μέτρα και 56 εκατοστά και

13η θέση για την Αντωνίου Αλεξάνδρα με επίδοση 19 μέτρα και 50 εκατοστά.

Στο αγώνισμα των 1200 μέτρων κοριτσιών όπου συμμετείχαν οκτώ αθλήτριες, η Ευθυμίου Αθανασία του ΓΣ Μουζακίου κατέλαβε την 1η θέση με επίδοση 4 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα και η Αντωνίου Αλεξάνδρα, επίσης του ΓΣ Μουζακίου, κατέλαβε την 4η θέση με επίδοση 5 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα.

Τέλος στο αγώνισμα των 60 μέτρων για κορίτσια, και σε σύνολο 35 αθλητριών, η Δραγούτσου Μαρία του ΓΣ Μουζακίου με επίδοση 9’60 και η  Γκαραβέλα Αφροδίτη με επίδοση 9’17 κατέλαβαν την 18 και 15 θέση αντίστοιχα.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εύχεται καλή συνέχεια με υγεία και κάθε επιτυχία στους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου, αλλά και στους προπονητές τους κ. Ευθυμίου Τόμμη, κ.Παναγιάρη Σοφία και κ.Μπελάγια Στέφανο για την προσπάθειά που κάνουν.

 

Προηγούμενο άρθρο Το Μουσικό Σχολείο στην 14η Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην 30η Διεθνή Έκθεση Detrop Βoutique 2022