Ειδήσεις

Πώς θα ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου on a budget


Κατά διαστήματα οι γκαρνταρόμπες όλων μας χρειάζονται μια ανανέωση. Αν νιώθεις πως έχει έρθει αυτή η στιγμή, αλλά παράλληλα δεν θέλεις να βγεις εκτός budget για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου, ρίξε μια ματιά στις παρακάτω συμβουλές.

  1. Σημείωσε όσα έχεις

Πρέπει να ξεκινήσεις με το να σημειώσεις όσα υπάρχουν ήδη στην ντουλάπα σου. Έτσι, όταν θα έρθει η στιγμή για να κάνεις τα ψώνια που χρειάζονται για την ανανέωση, θα ξέρεις ακριβώς τι σου λείπει. Παράλληλα, αν μελετήσεις τα κομμάτια που ήδη έχεις, θα μπορέσεις να σκεφτείς τι περιλαμβάνει το στυλ σου και ποια είναι η αισθητική που σε εκφράζει. Αυτό θα διευκολύνει επίσης τις αγορές σου.

  1. Επένδυσε σε κλασικά κομμάτια

Αν θέλεις να ενσωματώσεις καινούργια ρούχα στην ντουλάπα σου, είναι καλή ιδέα να επενδύσεις σε κλασικά κομμάτια. Σε ρούχα, δηλαδή, τα οποία δεν φεύγουν από τη μόδα (χαρακτηριστικό παράδειγμα τα τζιν). Έτσι, θα μπορέσεις να συνεχίσεις να τα φοράς και στο μέλλον και παράλληλα να τα χρησιμοποιήσεις ως βάση για να κάνεις συνδυασμούς με άλλα, ίσως πιο ιδιαίτερα κομμάτια.

  1. Πειραματίσου με τις υφές και τα μοτίβα

Η αλήθεια είναι πως οι συνδυασμοί δεν είναι πάντα εύκολοι. Αλλά για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου και να κάνεις κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνεις συνήθως, οι πειραματισμοί θα σε βοηθήσουν. Πειραματίσου, λοιπόν συνδυάζοντας διαφορετικές υφές (π.χ. δέρμα και denim), αλλά και διαφορετικά μοτίβα. Τα μοτίβα είναι σίγουρα πολύ πιο δύσκολο να συνδυαστούν, αλλά μπορείς πάντα να αναζητήσεις την έμπνευση που χρειάζεσαι και στα social media.

  1. Χρησιμοποίησε τα αξεσουάρ υπέρ σου

Θα ξαφνιαζόσουν πόσο πολύ μπορεί μια ζώνη να αλλάξει ένα φόρεμα ή ένα παντελόνι. Χρησιμοποίησε, λοιπόν, τα αξεσουάρ υπέρ σου, προκειμένου να δημιουργήσεις φρέσκα look. Αν μπορείς να κάνεις και layering στα κοσμήματά σου, τόσο το καλύτερο!Το καλό με τα  περισσότερα αξεσουάρ είναι ότι μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σε πολλά διαφορετικά looks, οπότε δεν χρειάζεται να επενδύσεις και σε τόσα πολλά.

  1. Αξιοποίησε τις εκπτώσεις

Ξέρεις τι πλησιάζει έτσι; Όχι μία, αλλά δύο ολόκληρες ημέρες εκπτώσεων. Η BlackFriday2021 γυναικεία ρούχα και η Cyber Monday είναι σχεδόν εδώ! Δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου με καινούργια κομμάτια. Και οι προσφορές της Celestino θα σε βοηθήσουν σημαντικά στην προσπάθειά σου.

Υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις, τόσο με κομμάτια που ήδη έχεις, όσο και με τα καινούργια ρούχα που μπορείς να βρεις. Και αν δεν είσαι ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα, μπορείς πάντα να αλλάξεις εξαρχής όλο σου το στυλ! Το πιο σημαντικό είναι να μην περιορίζεσαι και αυτά που φοράς να σου δίνουν αυτοπεποίθηση και να σε κάνουν να νιώθεις όμορφα.

Προηγούμενο άρθρο Η ακολουθία του Εσπερινού επί τη εορτή των αγίων και ενδόξων αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού
Επόμενο άρθρο Αποτελέσματα rapid tests στην Καρδίτσα