Ειδήσεις

Πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες στο Λαογραφικό, Αρχαιολογικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Οξυάς


Εκλογές, όπως είχε ανακοινωθεί σχετικά, πραγματοποιήθηκαν, την Κυριακή, 22 Αυγούστου 2021, στο Λαογραφικό, Αρχαιολογικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Οξυάς «το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας», τηρουμένων όλων των ισχυόντων για τον covid – 19 μέτρων.

Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν στο μοναστήρι της Αγίας Τριάδας Οξυάς, έδρα του Συλλόγου. Προηγήθηκε ο απολογισμός του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής, που εγκρίθηκαν ομόφωνα από τα παριστάμενα μέλη.

Μετά τις εκλογές το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για την περίοδο 2021- 2023 συγκροτήθηκε σε Σώμα ως εξής: Καραβίδας Γεώργιος ως πρόεδρος, Μαυρομάτη Παρασκευούλα ως αντιπρόεδρος, Κουτσικουρής Β. Κων/νος ως γραμματέας, Γκαραβέλα Χρυσούλα ως Ταμίας και Χαλίλης Ηλίας, Λίτρας Κων/νος και Μπλέτσας Νικόλαος ως ειδικοί σύμβουλοι.

Την πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου απασχόλησαν, ακόμα, ζητήματα όπως : α) η ανάπτυξη από το Σύλλογο δραστηριοτήτων, συμβατών με την κρατούσα λόγω περιοριστικών μέτρων covid – 19 συγκυρία, β) η άσκηση πίεσης, μέσω αρμόδιων οργάνων, προκειμένου να επανέλθει η κανονικότητα στις δραστηριότητες των πολιτιστικών φορέων, γ) οι πρωτοβουλίες για την ανάδειξη των προβλημάτων του χωριού και η διεκδίκηση λύσεών τους.

Την Εξελεγκτική Επιτροπή του Συλλόγου για την ίδια περίοδο αποτελούν οι Μπλέτσας Νικόλαος του Κων/νου, Γκέκας Νικόλαος του Αντώνιου και Σερίφη Ελένη του Ηλία.

Προηγούμενο άρθρο Σχολικά είδη για μαθητές από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Επιστροφή στα θρανία με αυστηρά μέτρα προστασίας