Ειδήσεις

Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας για παιδιά στον Παλαμά


Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) σε συνεργασία με το Δήμο Παλαμά υπό την Αιγίδα του ΙΣΑ, ανακοινώνει τη συνέχεια του διαδικτυακού προγράμματος «Αγωγή Υγείας για Παιδιά» την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021 και ώρα 18:30.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του κ. Αναστάσιου Χατζή, Παιδιάτρου Εντατικολόγου, τ. Συντονιστή-Διευθυντή ΜΕΘ Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», Μέλος ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών μέσω πλατφόρμας zoom. Το σεμινάριο αποτελείται από 3 θεματικές ενότητες με τα εξής θέματα :

  1. Ατυχήματα 2. Εξαρτήσεις (Κάπνισμα, Αλκοόλ, Ναρκωτικά) 3. Εφηβεία (Σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, Παχυσαρκία, Εμβολιασμοί Εφήβων)

Η δεύτερη παρουσίαση θα έχει χρονική διάρκεια περίπου 1 ώρα (20’ εισήγηση και 40’ ερωτήσεις-συζήτηση) και θέμα την «Εφηβεία».

Στόχος του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων πληθυσμιακών ομάδων (γονείς, εκπαιδευτικοί), που μπορούν να αποτελέσουν πυρήνα εκπαίδευσης με έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, ώστε να είναι γνώστες των συνεπειών της έκθεσης των παιδιών σε κινδύνους και να λειτουργήσουν προστατευτικά με γνώμονα την Πρόληψη. Βήματα εγγραφής και παρακολούθησης του διαδικτυακού σεμιναρίου Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο:

Είναι απαραίτητο να δηλώσετε το e-mail σας στο kentro.koinotitas@palamascity.gr ή καλώντας στο 24440 24415, όπου θα σας σταλεί ο σύνδεσμος και οδηγίες για τη συμμετοχή σας. Παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας έως Δευτέρα 28/6 στις 10:00 π.μ.

Προηγούμενο άρθρο Υπογράφεται η σύμβαση για το βόρειο τμήμα του Ε65
Επόμενο άρθρο Αναγγελίες ζημιάς στον ΕΛΓΑ για τους αγρότες του Δήμου Καρδίτσας