Ειδήσεις

Πρόγραμμα Δημοτικού Κινηματοθεάτρου Καρδίτσας


Από την Πέμπτη 11/11 έως και την Τετάρτη 17/11 το πρόγραμμα του Δημοτικού Κινηματοθεάτρου Καρδίτσας θα έχει ως εξής:

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 1943

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΝΙΚΟΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Σενάριο: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ
Ηθοποιοί: ΔΑΝΑΗ ΣΚΙΑΔΗ, ΜΑΞ ΦΟΝ ΣΙΝΤΟΦ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΞΙΜΟΣ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΣ, ΤΑΣΟΣ ΚΑΡΛΗΣ, ΑΛΙΣ ΚΡΙΓΚΕ, ΜΑΡΤΙΝ ΛΑΕΡ, ΑΣΤΡΙΝΤ ΡΟΣ, ΤΟΜΑΣ ΑΡΑΝΑ
Διάρκεια: 99 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021
Χρονολογία παραγωγής: 2020
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ
Χώρα παραγωγής: ΕΛΛΑΔΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η Καρολάιν Μάρτιν, δικηγόρος και εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης εναντίον της ελληνικής αξίωσης για πολεμικές αποζημιώσεις για την περίοδο της ναζιστικής κατοχής, επισκέπτεται την Ελλάδα και συναντά τον Νικόλα Ανδρέου, έναν από τους τελευταίους εν ζωή επιζήσαντες της Σφαγής των Καλαβρύτων του 1943. Όσο ο Νικόλας εξιστορεί τα γεγονότα του παρελθόντος, οι δυό τους θα αντιπαρατεθούν με τις προσωπικές τους προκαταλήψεις και πεποιθήσεις σε μια επίπονη αναμέτρηση που θα τους φέρει πιο κοντά. Το καθαρτήριο αυτό ταξίδι μέσα από ένα σκοτεινό κεφάλαιο της ιστορίας θα καταλήξει στην αναγνώριση μιας αμοιβαίας ανάγκης: την αναζήτηση της ελπίδας.

 

 

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: καθημερινά στις  20:30&22:30

ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ 2: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ (ΜΤΓΛ)

THE BOSS BABY: FAMILY BUSINESS (GR)

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΤΟΜ ΜΑΚ ΓΚΡΑΘ
Σενάριο: ΤΟΜ ΜΑΚ ΓΚΡΑΘ
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ
Διάρκεια: 107 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021
Χρονολογία παραγωγής: 2020
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η Dreamworks Animation με αυτήν τη φιλόδοξη δημιουργία, συνεχίζει την παράδοση των διασκεδαστικών ταινιών «Αρχηγός Από Κούνια». Αυτήν τη φορά έχουμε μια φανταστική «Οικογενειακή Υπόθεση» με ήρωες τους μικρούς, τετραπέρατους υπερ-κατασκόπους που κρατάνε χαρτοφύλακα αντί για σάκα και παρόλο που έχουν πιπίλα, δεν χαρίζονται στους κακούς αυτού του κόσμου! Αυτή η… «μωρουδίστικη» κατασκοπική περιπέτεια κρύβει πολλές εκπλήξεις, ενώ ο δημιουργός Τομ Μακ Γκραθ – μεταξύ άλλων δημιουργός της τριλογίας της «Μαδαγασκάρης»- δημιουργεί ξανά αστείες και ξέφρενες περιπέτειες με άξονα τις mainstream ευαισθησίες και τα έξυπνα κοινωνικά υπονοούμενα για μικρούς και μεγάλους θεατές. Στο σίκουελ της επιτυχημένης πρώτης ταινίας, τα αδέρφια Τέμπλετον έχουν ενηλικιωθεί και δυστυχώς απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλον. Όμως ένας νέος αρχηγός από κούνια, με δυναμική προσέγγιση και αποφασιστικό ύφος θα τους ενώσει ξανά και θα φέρει έμπνευση για μια νέα… οικογενειακή υπόθεση που δεν θα έχει προηγούμενο. Ο Τιμ και η Κάρολ είναι παντρεμένοι και ζουν μια ήσυχη ζωή στο σπίτι με τα παιδιά τους. Την πανέξυπνη επτάχρονη Τάμπιθα που είναι κορυφαία μαθήτρια στο σχολείο και το αξιολάτρευτο βρέφος, την Τίνα. Ο Τεντ από την άλλη είναι πετυχημένος διευθυντής σε οικονομική εταιρεία. Η μικρή Τάμπιθα θαυμάζει τον θείο Τεντ και θέλει διακαώς να του μοιάσει. Ο Τιμ που είναι πιο ρομαντικός ωστόσο, ανησυχεί μήπως η μικρή προσπαθεί πολύ να πετύχει κάτι μεγαλειώδες και ξεχνάει να ζήσει τη ζωή της σαν κανονικό παιδί. Όλα θα αλλάξουν όταν το μωρό, η φοβερή και τρομερή Τίνα, αποκαλύψει ότι είναι πράκτορας που ερευνάει το σχολείο της Τάμπιθα και τα μυστικά που κρύβει ο σκιώδης ιδρυτής του, ο Δόκτωρ Άρμστρονγκ. Τα αδέλφια Τέμπλετον θα έρθουν ξανά κοντά, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια ξέφρενη περιπέτεια και θα ανακαλύψουν από την αρχή κάποιες οικογενειακές αξίες που είχαν λησμονήσει και που πάντα πρέπει να βρίσκουμε χρόνο να επανεκτιμάμε.

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: καθημερινά στις 18:30

Γενική είσοδος -7.5 € Παιδιά έως 12ετών – Φοιτητές – Α.Μ.Ε.Α. – Άνεργοι-Πολύτεκνοι – Τρίτεκνοι – 6 €

ONLINE ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ:cinemakarditsa.gr

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κάθε Πέμπτη Γενική είσοδος 5 € για όλες τις ταινίες.

Ο Κινηματογράφος λειτουργεί   σαν μεικτος χωρος με μέγιστη  πληρότητα  165 καθήμενων θεατών,  τήρηση αποστάσεων και χρήση μάσκας.

Είσοδος  με: πιστοποιητικό εμβολιασμού, πιστοποιητικό νόσησης ή rapid test 48 ωρών. Παιδιά από 4 έως 17 ετών με self test.

 

 

Προηγούμενο άρθρο 104 νέα θετικά κρούσματα covid στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Έλεγχοι κατά της διάδοσης του κορωνοϊού: Τα αποτελέσματα στη Θεσσαλία