Ειδήσεις

Πρόγραμμα Δημοτικού Κινηματοθεάτρου Καρδίτσας


Από την Πέμπτη 25/11 έως και την Τετάρτη 1/12 το πρόγραμμα του Δημοτικού Κινηματοθεάτρου Καρδίτσας θα έχει ως εξής:

ΟΟΙΚΟΣ GUCCI

HOUSE OF GUCCI

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΡΙΝΤΛΕΪ ΣΚΟΤ
Σενάριο: ΜΠΕΚΥ ΤΖΟΝΣΤΟΝ & ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΜΠΕΝΤΙΒΕΝΙΑ
Ηθοποιοί: ΑΛ ΠΑΤΣΙΝΟ, ΣΑΛΜΑ ΧΑΓΙΕΚ, ΤΖΑΡΕΝΤ ΛΕΤΟ, ΤΖΑΚ ΧΙΟΥΣΤΟΝ, ΑΝΤΑΜ ΝΤΡΑΪΒΕΡ, LADY GAGA, ΤΖΕΡΕΜΙ ΑΪΡΟΝΣ
Διάρκεια: 158 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021
Χρονολογία παραγωγής: 2020
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ & ΚΑΝΑΔΑ
Καταλληλότητα ταινίας:

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η ταινία Ο Οίκος Gucci είναι εμπνευσμένη από την συγκλονιστική πραγματική ιστορία της οικογενειακής αυτοκρατορίας του Ιταλικού οίκου μόδας Gucci. Διατρέχοντας τρεις δεκαετίες έρωτα, προδοσίας, παρακμής, εκδίκησης, και εν τέλει φόνου, παρακολουθούμε τι κρύβεται πίσω από ένα όνομα, ποια είναι η αξία του και για το τι είναι ικανή μια οικογένεια προκειμένου να διατηρήσει τον απόλυτο έλεγχο.

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ : καθημερινά στις 22:30

 

ΕΝΚΑΝΤΟ (ΜΕΤΑΓΛ)

ENCANTO (GR)

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΤΖΑΡΕΝΤ ΜΠΟΥΣ
Σενάριο: ΤΖΑΡΕΤ ΜΠΟΥΣ
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΒΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΨΥΧΡΑΜΗΣ, ΕΛΕΝΑ ΔΕΛΑΚΟΥΡΑ, ΘΑΝΟΣ ΛΕΚΚΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΟΡΔΟΥΛΗ, ΝΙΝΑ ΜΑΖΑΝΗ
Διάρκεια: 109 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021
Χρονολογία παραγωγής: 2020
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Μια ευτυχισμένη, ασυνήθιστη οικογένεια, η οικογένεια των Μάντριγκαλ ζει, κρυμμένη στα βουνά της Κολομβίας, σε ένα μαγικό σπίτι, σε μια πόλη γεμάτη ζωή, σε ένα φανταστικό μέρος που λέγεται Ενκάντο. Η μαγεία αυτή του Ενκάντο έχει ως αποτέλεσμα, όλα τα παιδιά στην οικογένεια να είναι ευλογημένα καθένα και με ένα μοναδικό μαγικό δώρο. Όλα εκτός από ένα, την Μίραμπελ. Μια μέρα, όμως, η Μίραμπελ ανακαλύπτει πως η μαγεία της οικογένειάς της βρίσκεται σε κίνδυνο και αποφασίζει πως εκείνη, η μόνη Μάντριγκαλ που δεν έχει κάποιο μαγικό χάρισμα, μπορεί να είναι η μοναδική ελπίδα σωτηρίας.

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ :καθημερινά στις  18:30

 

GHOSTBUSTERS: LEGACY

GHOSTBUSTERS: AFTERLIFE

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΤΖΕΪΣΟΝ ΡΕΪΤΜΑΝ
Σενάριο: ΤΖΕΪΣΟΝ ΡΕΪΤΜΑΝ
Ηθοποιοί: ΣΙΓΚΟΥΡΝΙ ΓΟΥΙΒΕΡ, ΠΟΛ ΡΑΝΤ, ΦΙΝ ΓΟΥΛΦΧΑΡΝΤ, ΚΑΡΙ ΚΟΥΝ, ΜΑΚΚΕΝΑ ΓΚΡΕΪΣ
Διάρκεια: 124 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021
Χρονολογία παραγωγής: 2020
Είδος ταινίας: ΚΩΜΩΔΙΑ ΔΡΑΣΗΣ
Χώρα παραγωγής: ΚΑΝΑΔΑ & ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Στη νέα ταινία Ghostbusters: Legacy μια μαμά και τα δύο παιδιά της μετακομίζουν σε μια μικρή πόλη όταν αρχίζουν να ανακαλύπτουν τη σύνδεσή τους με τους αυθεντικούς Ghostbusters και τη μυστική κληρονομιά που τους άφησε πίσω ο παππούς τους.

ΩΡA ΠΡΟΒΟΛΗΣ :μόνο Σάββατο 27/11 στις 20:20

 

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 1943

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΝΙΚΟΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Σενάριο: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ
Ηθοποιοί: ΔΑΝΑΗ ΣΚΙΑΔΗ, ΜΑΞ ΦΟΝ ΣΙΝΤΟΦ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΞΙΜΟΣ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΣ, ΤΑΣΟΣ ΚΑΡΛΗΣ, ΑΛΙΣ ΚΡΙΓΚΕ, ΜΑΡΤΙΝ ΛΑΕΡ, ΑΣΤΡΙΝΤ ΡΟΣ, ΤΟΜΑΣ ΑΡΑΝΑ
Διάρκεια: 99 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021
Χρονολογία παραγωγής: 2020
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ
Χώρα παραγωγής: ΕΛΛΑΔΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η Καρολάιν Μάρτιν, δικηγόρος και εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης εναντίον της ελληνικής αξίωσης για πολεμικές αποζημιώσεις για την περίοδο της ναζιστικής κατοχής, επισκέπτεται την Ελλάδα και συναντά τον Νικόλα Ανδρέου, έναν από τους τελευταίους εν ζωή επιζήσαντες της Σφαγής των Καλαβρύτων του 1943. Όσο ο Νικόλας εξιστορεί τα γεγονότα του παρελθόντος, οι δυό τους θα αντιπαρατεθούν με τις προσωπικές τους προκαταλήψεις και πεποιθήσεις σε μια επίπονη αναμέτρηση που θα τους φέρει πιο κοντά. Το καθαρτήριο αυτό ταξίδι μέσα από ένα σκοτεινό κεφάλαιο της ιστορίας θα καταλήξει στην αναγνώριση μιας αμοιβαίας ανάγκης: την αναζήτηση της ελπίδας.

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ : Πέμπτη 25/11 , Παρασκευή 26/11 και Κυριακή 28/11 στις  20:30

 

KARDITSA FOREVER

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

Σκηνοθεσία: ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΡΚΙΔΗΣ
Σενάριο: ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΡΚΙΔΗΣ
Ηθοποιοί: ΤΑΝΙΑ ΤΡΥΠΗ, ΤΑΣΟΣ ΠΑΛΑΤΖΙΔΗΣ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΦΑΝΑΡΙΩΤΗ, ΤΑΣΟΣ ΚΩΣΤΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΙΣΚΑΔΟΥΡΑΚΗΣ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, ΣΟΦΙΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΖΑΚΟΣ, ΔΑΝΑΗ ΠΑΠΠΑ, ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΪΚΑΛΗΣ, JEROM KALUTA, ΕΛΙΝΑ ΜΑΛΑΜΑ, ΜΑΚΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ, ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΝΙΑΜΟΣ
Διάρκεια: 105 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021
Χρονολογία παραγωγής: 2020
Είδος ταινίας: KΩΜΩΔΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΕΛΛΑΔΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Βρισκόμαστε σε ένα όμορφο χωριό της Καρδίτσας, την «Κάτω Μαγούλα», όπου και βρίσκουμε τον Τάσο (Θ. Βισκαδουράκης) που δουλεύει στο καφενείο του πατέρα του, του Παπαλάμπρου (Τ. Παλατζίδης). Ο κολλητός του φίλος Σάκης (Λ. Ελευθερίου) πουλάει μέσω «τηλεμάρκετινγκ» προϊόντα όπως την «θαυματουργή» κρέμα “VERA CREAM”. Ο Τάσος είναι από φύση του «χαλαρός», χομπίστας και αμετανόητος καρδιοκατακτητής, ενώ συμπληρώνει τα έσοδά του μετατρέποντας το καφενείο του “παπά” σε τζογαδόρικη λέσχη. Ο Σάκης προωθεί την κρέμας του μέσα απ’ το “KARDITSA CHANEL”, κάνοντας τον οπερατέρ, τον τηλεφωνητή, τον παρουσιαστή ενώ μεταμφιέζεται σε κάθε λογής περσόνα (από Κρητικό και Ινδό μέχρι Αμερικάνο) ώστε να πουλήσει. Το πετυχαίνει και με τη βοήθεια καλλίγραμμων κοριτσιών της Καρδίτσας, στις οποίες δίνει κούφιες υποσχέσεις ότι θα γίνουν σταρ. Τις θαυματουργές κρέμες, τις παρασκευάζει ο θείος του Τάσου, ο Αλέξανδρος (Α. Μυλωνάς). Οι δυο φίλοι θα προσπαθήσουν να πιάσουν την καλή και να κάνουν τα χατίρια της καρδιάς τους, καθότι είναι αμφότεροι ερωτευμένοι με τα εκλεκτά κορίτσια τους. Ο Σάκης ποθεί τη δυναμική και ακτιβίστρια αγρότισσα Μαρία (Μ. Πολυχρονίδου). Ο Τάσος είναι ερωτευμένος με την κόρη του αστυνόμου Μπαλαούρα (Μ. Πατέλης), την πανέμορφη Αλίκη (Δ. Παππά). Στην Αλίκη αρέσει ο Τάσος, αλλά δεν ανταποκρίνεται θετικά επειδή έχει βουίξει το χωριό με τα ερωτικά του «κατορθώματα» και την κρυφή σχέση του με την Μπουμπού (Τ. Τρύπη), τη σύζυγο του βουλευτή Καρδίτσας Κλαπανάρα (Τ. Κωστής) με την οποία ερωτοτροπεί κρυφά στο χωριό Φραγκοσυκιά. Τα πράγματα όμως στο χωριό περιπλέκονται και οι ξέφρενες καταστάσεις δεν έχουν τελειωμό! Τα… «Καρδιτσιώτικα» ευτράπελα αρχίζουν όταν ο δήμαρχος της Φραγκοσυκιάς (Κ. Καζάκος) ένας πονηρός γόης που στήνει τις δικές του κομπίνες, χρησιμοποιεί τον βουλευτή Κλαπανάρα για να πείσει τον πολυεκατομμυριούχο ομογενή Αγαμέμνων Πατρικαρέα (Π. Χαϊκάλης) ο οποίος βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, να μπει στο κόλπο με τα πετρέλαια στη γενέτειρά του. Το τέχνασμα για την κομπίνα είναι ένας «μαϊμού πετρελαιάς», ένας τύπος που υποδύεται τον σεΐχη Άραβα για να φέρει μια ώρα γρηγορότερα στη Φραγκοσυκιά τον Πατρικαρέα, μαζί με την εντυπωσιακή ανιψιά του Πένυ (Ε. Μάλαμα) που τον βοηθάει στις δουλειές. Οι κάτοικοι του χωριού υποδέχονται τον Ελληνοαμερικάνο ως σωτήρα, ελπίζοντας σε οικονομικά οφέλη. Όμως τότε εμφανίζεται η ακτιβίστρια Μαρία για να διαμαρτυρηθεί για την οικολογική ζημιά, παρέα με την Αλίκη και λίγους αγρότες που εναντιώνονται στην εξόρυξη πετρελαίου. Τα κρυφά συμφέροντα του Βουλευτή, ο αδέκαστος νόμος του Μπαλαούρα, οι δημόσιες σχέσεις του δημάρχου που κυκλοφορεί με την κουστωδία του, τα πολυπόθητα αμερικάνικα λεφτά του επενδυτή, ο αδέξια ερωτύλος Τάσος, ο σφόδρα ερωτοχτυπημένος Σάκης και οι πάντα μάχιμες αγαπημένες τους, θα μπλέξουν ακόμα περισσότερο με την έλευση μιας αδίστακτης Τουρκάλας, της Deniz (Σ. Παυλίδου) η οποία μαζί με τον γιο της Κερέμ (Σ. Κανιαμός) θα διεκδικήσει βίαια τα χωράφια με το φημολογούμενο πετρέλαιο, τα οποία έχουν ήδη διπλοπουληθεί!

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ :Δευτέρα 29/11 , Τρίτη 30/11 και Τετάρτη 1/12 στις  20:30

Γενική είσοδος -7.5 €

Παιδιά έως 12ετών – Φοιτητές – Α.Μ.Ε.Α. – Άνεργοι-

Πολύτεκνοι – Τρίτεκνοι – 6 €

ONLINE ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ:cinemakarditsa.gr

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κάθε Πέμπτη Γενική είσοδος 5 € για όλες τις ταινίες.

 

Προηγούμενο άρθρο Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κοιλάδα των Τεμπών, λόγω εκτέλεσης εργασιών
Επόμενο άρθρο Μήνυμα Λίας Ρογγανάκη για την Παγκόσμια Ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών