Ειδήσεις

Πρόγραμμα λατρευτικών συνάξεων επί τη ιερά μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Σεραφείμ, Αρχιεπισκόπου Φαναρίου και Νεοχωρίου


Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου ε. ε. και ώρα 6:00΄μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Σεραφείμ (Μετόχιον Ιεράς Μονής Κορώνης) Καρδίτσης θα πραγματοποιηθεί ο  Πολυαρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κεφαλληνίας κ. Δημητρίου.

Προ της Απολύσεως, θα ακολουθήσει λιτάνευση της τιμίας Κάρας και της ιεράς εικόνος του αγίου Σεραφείμ πέριξ του Ιερού Ναού.

Την κυριώνυμο ημέρα, Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου ε. ε., στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης θα τελεσθεί η ακολουθία του Όρθρου κατά την οποία θα χοροστατήσει ὁ Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σταυροπηγίου κ. Αλέξιος και ακολούθως η  Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γλυφάδας κ. Αντωνίου.

 

Προηγούμενο άρθρο Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων του έργου Γραφείο Μεταφοράς Τεχνολογίας του ΕΛΚΕ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Πιο δημιουργικά και περισσότερο διασκεδαστικά φέτος τα Χριστούγεννα στο Fashion City Outlet με το LEGO XMAS TREE έξω από το κατάστημα Μουστάκας!