Ειδήσεις

Προσφορές και παιδικές δραστηριότητες για την «Γιορτή της Μητέρας» στο Fashion City Outlet


MAY OFFERS you happiness! Οι προσφορές συνεχίζονται στο Fashion City Outlet  μέχρι και το Σάββατο 13 Μαΐου και κάνουν τις outlet τιμές του εκπτωτικού κέντρου της Θεσσαλίας  ακόμη πιο ελκυστικές.

Ψωνίζουμε με άνεση, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά μας να παίξουν στους χώρους του Fashion City Outlet και να διασκεδάσουν με τις παιδικές δραστηριότητες που κάνουν την κάθε μέρα γιορτή για τους μικρούς μας φίλους. Αυτό το Σάββατο 13 Μαΐου, η «γιορτή της Μητέρας» κινητοποιεί τα παιδιά και τα διασκεδάζει σε συνεργασία με τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης «Η παρέα μας» και «Babaloon».

Από τις 6μ.μ έως τις 8μ.μ. τα παιδιά κατασκευάζουν ένα δωράκι για τη μαμά τους, απολαμβάνουν spring face painting και συμμετέχουν σε μουσικοθεραπευτικό εργαστήρι με θέμα «Μητέρα».

Η μέρα ολοκληρώνεται με δώρα καθώς στο τέλος της εκδήλωσης, θα κληρωθούν 3 δωροεπιταγές των 50€ FashionCityOutlet για τις μαμάδες!

Τα εμπορικά καταστήματα του Fashion City Outlet είναι ανοιχτά με συνεχόμενο ωράριο λειτουργίας όλη την ημέρα, από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10 το πρωί ως και τις 9 το βράδυ και κάθε Σάββατο από τις 10 το πρωί ως και τις 8 το βράδυ.

 

FashionCityOutlet

4οχλμ. Λεωφόρου Κ. Καραμανλή

41335 – Λάρισα

Τηλ. 2410 671717

www.fashioncity-outlet.gr

Προηγούμενο άρθρο Στο 87% η απορρόφηση του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Μνημόνιο Συνεργασίας της ΠΔΕ Θεσσαλίας με το ΕΚΠΑ και την Περιφέρεια Θεσσαλίας