Ειδήσεις

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως της Καρδίτσας


Γίνεται γνωστό ότι απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήματος, την 29/08/2021, κατά τις ώρες 07:00΄- 11:00΄, επί της διασταύρωσης των οδών Κουμουνδούρου και Αβέρωφ, μεταξύ των οδών Κουμουνδούρου και Πλαστήρα και κατά τις ώρες 11:00΄- 15:00΄ της ανωτέρω ημερομηνίας, επί της οδού Κουμουνδούρου, μεταξύ των οδών Πλαστήρα και Αβέρωφ για οικοδομικές εργασίες με στήσιμο γερανοφόρου οχήματος. – Η κυκλοφορία των οχημάτων προς τις κυριότερες οδούς της πόλης, θα διεξάγεται μέσω των πλησιέστερων κάθετων οδών και από τις διασταυρώσεις από τις οποίες επιτρέπεται η στροφή προς αυτές, καθώς επίσης και σύμφωνα με τις υποδείξεις του Τμήματος Τροχαίας Καρδίτσας.

Η παρούσα είναι προσωρινή και ισχύει μόνο για το ως άνω αναφερόμενο χρονικό διάστημα. Οι παραβάτες της παρούσης, θα διώκονται και θα τιμωρούνται με πρόστιμο ή κράτηση, σύμφωνα με  τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.  Η εκτέλεση της παρούσης ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Καρδίτσας.

Το Τμήμα Τροχαίας Καρδίτσας, στο οποίο αποστέλλεται η παρούσα, παρακαλείται για την επίδοση δημοσίευσή της, για την ανακοίνωση στον αιτούντα των υποχρεώσεών του, που απορρέουν από τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τις λοιπές κατά περίπτωση συναφείς διατάξεις, ως και για την επίβλεψη υλοποίησής τους.-

Προηγούμενο άρθρο Νέα αποκτήματα στο Λαογραφικό Μουσείο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Προφεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ Καρδίτσας