Ειδήσεις

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως της Καρδίτσας


Γίνεται γνωστή η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, στην πόλη της Καρδίτσας, το χρονικό διάστημα από 29.05 έως και 02.06.2023, κατά τις ώρες 07:00 έως 15:00, και συγκεκριμένα επί των οδών: 1. ΚΟΜΝΗΝΩΝ, μεταξύ των οδών Ερμογένους και ανώνυμου. 2. ΠΑΡΟΔΟΣ ΕΡΜΟΓΕΝΟΥΣ, μεταξύ των οδών Ερμογένους και Χρυσανθέμων. 3. ΧΡΥΣΑΝΘΕΜΩΝ, μεταξύ των οδών πάροδος Ερμογένους και Κομνηνών. 4. ΑΓ. ΒΗΣΣΑΡΙΟΥ, μεταξύ των οδών Κομνηνών και Παπαποστόλου. 5. ΠΑΠΑΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ, μεταξύ των οδών Μαραθώνος και Ιεζεκιήλ. 6. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ, μεταξύ των οδών Λαύρας και Παπαρηγοπούλου. 7. ΑΓΡΑΙΩΝ, μεταξύ των οδών Νιάλα και Ιχνών. 8. ΜΑΥΡΟΓΕΝΟΥΣ, μεταξύ των οδών Πατρ. Γρηγορίου και Μεγακλέους. 9. ΛΕΩΝΙΔΟΥ, μεταξύ των οδών Ακαδημίας και Παπαρηγοπούλου. 10. ΒΕΗ ΝΙΚΟΥ, μεταξύ των οδών Αλ. Παπαναστασίου και ανώνυμου. 11. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ, μεταξύ των οδών Αφάτου και Καλοκαιρινού τέρμα. 12. ΑΝΩΝΥΜΟΣ, μεταξύ των οδών 1η Μάη και Δωριέων τέρμα. 13. ΔΩΡΙΕΩΝ, μεταξύ των οδών 1η Μάη και ανώνυμου. 14. ΠΑΛΑΣΚΑ, μεταξύ των οδών Ισαύρων και Σολωμού. 15. ΑΝΩΝΥΜΟΣ, μεταξύ των οδών Σολωμού και Ερμογένους 16. ΣΟΛΩΜΟΥ, μεταξύ των οδών Παλάσκα και ανώνυμου. 17. ΠΕΡΓΑΜΟΥ, μεταξύ των οδών Ορφέως και Κλεισθένους. 18. ΠΑΠΑΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ, μεταξύ των οδών Μαραθώνος και Αγίου Σεραφείμ.

Η κυκλοφορία των οχημάτων προς τις κυριότερες οδούς της πόλης, θα διεξάγεται μέσω των πλησιέστερων κάθετων οδών και από τις διασταυρώσεις από τις οποίες επιτρέπεται η στροφή προς αυτές, καθώς επίσης και σύμφωνα με τις υποδείξεις του Τμήματος Τροχαίας Καρδίτσας.

Προηγούμενο άρθρο Άλκηστη Κολοκύθα: Καταστήματα εστίασης πλατείας Δικαστηρίων. Θύματα του δόγματος της ασυδοσίας της Δημοτικής αρχής
Επόμενο άρθρο Λία Ρογγανάκη: Έλα λίγο να τα πούμε…(Προς όλους τους υποψήφιους, τις υποψήφιες και τους γονείς)