Ειδήσεις

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε οδούς της πόλης της Καρδίτσας


Γίνεται γνωστή η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας και στάθμευσης όλων των οχημάτων, στην πόλη της Καρδίτσας, κατά το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα (13/11/2023) έως και την Τετάρτη (15/11/2023), επί των οδών: α) Αγράφων, στο τμήμα μεταξύ των οδών Αλ. Παναγούλη και Δ. Λάππα, β) Νικηταρά, στο τμήμα μεταξύ των οδών Αγράφων και ανώνυμης οδού, γ) Διάκου, στο τμήμα μεταξύ των οδών Αγράφων και ανώνυμης οδού, δ) 25ης Μαρτίου, στο τμήμα μεταξύ των οδών Γρ. Γουλιανού και Αλ. Παναγούλη, ε) Καβάφη, στο τμήμα μεταξύ των οδών Δ. Λάππα και 25ης Μαρτίου, στ) Παλαιολόγου, στο τμήμα μεταξύ των οδών Γουλιανού και Αγράφων, ζ) Παρθενώνος, στο τμήμα μεταξύ των οδών Αλ. Παναγούλη και Καβάφη, για την εκτέλεση εργασιών ασφαλτόστρωσης.

Η κυκλοφορία των οχημάτων προς τις κυριότερες οδούς της πόλης, θα διεξάγεται μέσω των πλησιέστερων κάθετων οδών και από τις διασταυρώσεις από τις οποίες επιτρέπεται η στροφή προς αυτές, καθώς επίσης και σύμφωνα με τις υποδείξεις του Τμήματος Τροχαίας Καρδίτσας.

Προηγούμενο άρθρο Χρυσό βραβείο για τα τυροκομικά Κίσσας στα World Cheese Awards 2023-24 στη Νορβηγία – τo «Truffeta» τυρί με τρούφα ως το καλύτερο ελληνικό τυρί
Επόμενο άρθρο Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί του αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε.