Ειδήσεις

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε οδούς της πόλης της Καρδίτσας


Την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, στην πόλη της Καρδίτσας, για το χρονικό διάστημα από 30-08-2021 έως και 03-09-2021, κατά τις ώρες 07:00 έως 15:00, για εκτέλεση εργασιών φυσικού αερίου και συγκεκριμένα επί των οδών : 1. Καραισκάκη, μεταξύ των οδών Σολωμού και Δραγατσανίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς σταθμό ΟΣΕ. 2. Κουμουνδούρου, μεταξύ των οδών Θεσσαλιώτιδος και Μακεδονίας 3. Μακεδονίας, μεταξύ των οδών Γαριβάλδη και Αγράφων 4. Θουκιδίδου, μεταξύ των οδών Γρ. Λάμπρακη και Κολοκοτρώνη 5. Παπαφλέσσα, μεταξύ των οδών Στρ. Παπάγου και Δωδεκανήσου 6. Δραγατσανίου, μεταξύ των οδών Ευζώνων και Σαρανταπόρου 7. Ερμογένους, μεταξύ των οδών Ευμένους και Μαχάωνος 8. Γεωργίου Καφφέ, μεταξύ των οδών Γαριβάλδη και Θετταλών 9. Ηρακλέους, μεταξύ των οδών Δημοκρίτου και Πινδάρου 10. Ξάνθου, μεταξύ των οδών Λ. Κατσώνη και Σαμαροπούλου 11. Σοφοκλέους, μεταξύ των οδών Αλκιβιάδου και Αγράφων 12. Στουρνάρα, μεταξύ των οδών Θετταλών και Δαβάκη 13. Νικ. Μανδηλαρά, μεταξύ των οδών Περσέα και Ιφιγένειας 14. Κολοκοτρώνη, μεταξύ των οδών Θουκιδίδου και Ευμένους 15. Αριστοτέλους, μεταξύ των οδών Αγράφων και Αλκιβιάδου 16. Λύσσανδρου, μεταξύ των οδών Καραϊσκάκη και Κ. Καραμανλή 17. Ζωγράφου, μεταξύ των οδών Ιθώμης και Λαχανά 18. Καραγιαννοπούλου, μεταξύ των οδών Κίτρους Επισκόπου και Μυρμιδόνων 19. Όθωνος, μεταξύ των οδών Αμμοχώστου και Γραβιάς 20. Γαριβάλδη, μεταξύ των οδών Βενιζέλου και Γιαννιτσών 21. Κεφαλληνίας, μεταξύ των οδών Χίου και Σάμου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων προς τις κυριότερες οδούς της πόλης, θα διεξάγεται μέσω των πλησιέστερων κάθετων οδών και από τις διασταυρώσεις από τις οποίες επιτρέπεται η στροφή προς αυτές, καθώς επίσης και σύμφωνα με τις υποδείξεις του Τμήματος Τροχαίας Καρδίτσας.

Προηγούμενο άρθρο Γ. Κωτσός: Εγκρίθηκαν τα τεύχη δημοπράτησης του έργου 72,8 εκ. ευρώ για αναβάθμιση της σιδηροδρομικής γραμμής Παλαιοφάρσαλος – Καλαμπάκα
Επόμενο άρθρο Με νέο σχήμα αντιδημάρχων από την 1η του Σεπτέμβρη ο Δήμος Καρδίτσας