Ειδήσεις

Πρωταθλητές Ελλάδος αθλητές του Ποδηλατικού Ομίλου Καρδίτσας


Απόλυτοι πρωταγωνιστές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου Μάστερς που διεξήχθη από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, στην Τρίπολη, οι αθλητές μας.

Το Σάββατο 8/6 διεξήχθη ο αγώνας ατομικής χρονομέτρησης. Ο Τζαβέλλας Αθανάσιος στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία Μάστερς Γ, μετά από μια συγκλονιστική εμφάνιση.
Ο Μπαξεβανος Αλέξανδρος κατέκτησε το Ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία Μάστερς Β
Ο Πολυχρόνης Κανελλόπουλος την 8η θέση στην κατηγορία Μάστερς Γ
Την Κυριακή διεξήχθη ο αγώνας αντοχής. Πρωταγωνιστής ήταν ο Μπαξεβανος Αλέξανδρος όπου λίγο πριν τον τερματισμό έκανε επίθεση και κατέκτησε πανηγυρικά τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας στην κατηγορία του αλλά και της γενικής.
Οι έταιροι αθλητές μας είχαν τα παρακάτω αποτελέσματα.
Μαντζαβίνος Αναστάσιος, 13η θέση κατηγορία Μάστερς Γ
Τζαβέλλας Αθανάσιος,18η θέση κατηγορία Μάστερς Γ
Κωνσταντόπουλος Διονύσης, 17 η θέση κατηγορία Μάστερς Α
Ο αθλητής μας Μακρής Γεώργιος δεν τερμάτισε λόγω πτώσης.
Το ΔΣ του Ομίλου συγχαίρει θερμά τους αθλητές, τους συνοδούς, Χριστόφορο Παπαδημητρίου, Πολυχρόνη Κανελλόπουλο , Βαλταδώρο Φιλάρετο και τους προπονητές.
Το οικογενειακό κλίμα, η σωστή δουλειά των αθλητών και των προπονητών και η αγάπη για την ποδηλασία έδειξε περίτρανα τον δρόμο για την επιτυχία!!!!!!
Σκοπός της ομάδα μας μετά και αυτή την σαρωτική εμφάνιση στη κορυφαία διοργάνωση της χώρας είναι να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις. Επόμενος στόχος η κατάκτηση του Πανελληνιου Πρωτάθληματος ΜΤΒ που θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Η αγωνιστική ποδηλασία της Καρδίτσας στα καλύτερα της!!!!

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας, τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης μας, για την αμέριστη υποστήριξη.

 

Προηγούμενο άρθρο Γεωργικές Προειδοποιήσεις Ολοκληρωμένης Φυτοπροστασίας στη Βαμβακοκαλλιέργεια
Επόμενο άρθρο Τελετή Απονομής Διπλωμάτων της Σχολής Τεχνολογίας