Ειδήσεις

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Σοφάδων Θάνου Σκάρλου


Η χρονιά που αφήνουμε πίσω ήταν μία χρονιά ιδιαιτέρων απαιτήσεων, με δυσκολίες, διαφορετικά δεδομένα για όλους μας, που  δεν άφησαν ανέγγιχτο κανένα τομέα της ζωής, κανένα κοινωνικό χώρο.

Με παρούσα την ανασφάλεια για τις  επιπτώσεις  της πανδημίας, γι’  αυτές  που ήδη βιώνουμε  αλλά  και για κείνες που θα κληθούμε να διαχειριστούμε μελλοντικά.

Αυτό όμως που δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε να πληγεί είναι η πίστη μας στη ζωή!  Η βαθιά μας πεποίθηση ότι τελικά, νικητές θα είμαστε όλοι!

Παρά, λοιπόν, τις δυσκολίες, το 2022 ανατέλλει με ελπίδα. Ελπίδα ότι η νέα χρονιά  θα είναι αφετηρία για ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο αύριο. Που θα μας επιτρέψει να αφήσουμε στην λήθη του χρόνου που πέρασε, όλες τις δύσκολες στιγμές μας και όσα μας στεναχώρησαν.

Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά, με την ευχή να συνεχίσουμε με σύνεση, δύναμη και θάρρος τηρώντας τα μέτρα προστασίας, αξιοποιώντας τα «όπλα» της επιστήμης και κρατώντας την ανθρωπιά μας.

Απευθύνω θερμή έκκληση προς όλους, ιδιαίτερα στους νέους, να προστατεύσουν την υγεία τους αλλά και να διασφαλίσουν την υγεία των αγαπημένων τους.

Με την βεβαιότητα ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε και πάλι, στέλνω τις πιο θερμές ευχές μου σε όλους τους συνδημότες μας για υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Με πίστη και αφοσίωση στις δυνάμεις μας, συνεχίζουμε και το 2022, για να «φτιάξουμε» ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

Χρόνια Πολλά – Καλή χρονιά σε όλους

 

 

Προηγούμενο άρθρο Rapid tests για covid-19 στον Δήμο Παλαμά
Επόμενο άρθρο Tα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας