Ειδήσεις

Προβάλλετε τις Καινοτομίες σας στη Διήμερη Υβριδική Έκθεση για την Ηλεκτρονική Υγεία Inno Health Forum


To Inno Health Forum έρχεται για να αποκωδικοποιήσει το μέλλον της Ηλεκτρονικής Υγείας, την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023, διά ζώσης στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST στη Λάρισα και online μέσω live streaming.

Η πρώτη υβριδική έκθεση που εστιάζει στο eHealth θα συγκεντρώσει εκατοντάδες επαγγελματίες της υγείας και του φαρμάκου και ηγέτες του κλάδου, ερευνητές, startups και επιχειρηματίες, ακαδημαϊκά ιδρύματα και υπεύθυνους χάραξης πολιτικής ώστε να συζητήσουν, να συνεργαστούν και να καθορίσουν τις μελλοντικές εξελίξεις στις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης και τις καινοτομίες που συνδέονται με την υγεία.

Το Inno Health Forum 2023 διοργανώνεται από το Πάρκο Καινοτομίας JOIST και τον Ευρωπαϊκό Κόμβο Ψηφιακής Καινοτομίας για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του Τομέα της Υγείας και Φαρμάκων Health Hub, συνδιοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και του Elevate Greece . Χορηγός είναι η κορυφαία ελληνική φαρμακευτική εταιρεία BΙΑΝΕΞ.

Υποστηρικτές της έκθεσης είναι το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας , το EIT Health , ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών – ΣΕΒ, ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών -ΣΘΕΒ , ο Ελληνικός Συνεργατικός Σχηματισμός Ψηφιακής Υγείας – HDHC , το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου και το πρόγραμμα στήριξης καινοτόμου επιχειρηματικότητας NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας.

Το InnoHealth Forum στοχεύει να αναδείξει τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες και λύσεις σε τομείς όπως: Telemedicine & Wearables, Remote Patient Monitoring, Digital Transformation in the Pharma Sector, AI for Personalized & Precision Medicine, Patient Engagement & Empowerment, Interoperability, Access & Health Equity, Data Security & Privacy.

Κατά τη διάρκεια της διήμερης έκθεσης θα διεξαχθούν δεκάδες παράλληλες ομιλίες και παρουσιάσεις, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης και workshop γύρω από θέματα όπως η τηλεϊατρική και τα ηλεκτρονικά αρχεία υγείας, live broadcasting συνεντεύξεις, καθώς και εκατοντάδες MATCH4HEALTH Business-to-Business και Business-to-Government matchmaking προγραμματισμένες συναντήσεις που θα συντονίσει και θα υποστηρίξει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου – ΕΚΤ .

Η είσοδος προς το κοινό είναι ελεύθερη, ενώ οι εγγραφές των εκθετών έχουν ξεκινήσει.

Ως εκθέτες στη μεγαλύτερη υβριδική eHealth έκθεση της χρονιάς, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να προβάλλουν και να προωθήσουν τις καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα τους σε ένα δυναμικό κοινό, να αυξήσουν την αναγνωσιμότητά τους, να απολαύσουν αποκλειστικά προνόμια, να συμμετάσχουν σε ομιλίες, panel συζητήσεις αλλά και matchmaking συναντήσεις με επενδυτές και δυνητικούς συνεργάτες και πελάτες, αποκτώντας πρόσβαση σε σημαντικές ευκαιρίες δικτύωσης και συνεργασίας​ και αναδεικνύοντας τη δυναμική τους.

Ο αριθμός των εκθετών είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ενημερωθείτε για τη διαδικασία εγγραφής στη σχετική σελίδα για τους εκθέτες. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω email στο innohealth@joistpark.eu  ή τηλεφωνικά στο 2410 234422.

Προηγούμενο άρθρο Tελετή αναγόρευσης Διδακτόρων και Απονομής Διπλωμάτων στους Αποφοίτους Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών
Επόμενο άρθρο Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε στο εργαστήριο του Δικτύου Περιφερειακών Κόμβων RegHub 2.0 στην Πολωνία